Syddansk Universitet

Ny ph.d.-skoleleder på SDU, Sundhedsvidenskab

Del

Professor, ph.d. Christian Godballe er udnævnt til leder af Ph.d.-skolen på det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på SDU pr. 1 oktober.

Christian Godballe (58) udfører klinisk forskning inden for hoved-halskræft og øvrige hoved-halskirurgiske områder. Han er fungerende specialeansvarlig overlæge og professor ved Øre-Næse-Halskirurgisk Afdeling F, Odense Universitetshospital (OUH) og Klinisk Institut, Syddansk Universitet (SDU). Han har undervist medicinske studenter gennem mere end 25 år og har i samme periode været vejleder for adskillige ph.d.-projekter, hvilket har givet lyst til at gå dybere ind i arbejdet omkring drift og videre udvikling af den velfungerende ph.d.-skole på Sundhedsvidenskabeligt Fakultet, SDU.


” – Jeg ser frem til at overtage posten som ph.d.-skoleleder, fordi jeg værdsætter forskning, undervisning og vejledning og med den nye post kan jeg bidrage til en god videnskabelig uddannelse af fakultetets forskere,” fortæller Christian Godballe.

Christian Godballe er i sin forskning ansvarlig for etablering af flere regionale og nationale forskningsdatabaser inden for hoved-halskræft og halskirurgi. Mulighederne for databaserelateret forskning er særdeles gunstige i Danmark og resultaterne fra de etablerede databaser giver vigtig viden, som kan anvendes i den fremtidige behandlingsstrategi.

Christian Godballe har været tilknyttet Odense Universitetshospital siden 1988, hvor han fik sin lægeeksamen fra Syddansk Universitet. I 1998 opnåede han en ph.d.-grad og fra 2008 til 2013 har han været ansat i en kombinationsstilling som forskningslektor og specialeansvarlig overlæge. Siden 2013 har Christian Godballe været professor. Han har indtil videre nået en videnskabelig produktion på 139 publikationer (Web of Science) i internationale og nationale videnskabelige tidsskrifter.

Christian Godballe afløser Hans Jørn Kolmos på posten, som han har bestridt siden 2002. Under Hans Jørn Kolmos’ ledelse har mere en 1.000 ph.d.-studerende gennemført deres uddannelse.

Der holdes tiltrædelses- og afskedsreception den 28. september, kl. 14-16, J.B. Winsløws Vej 19, lokale 19.04. Tilmelding senest den 21. september til phd@health.sdu.dk

Fakta:

Christian Godballe er født i København d. 21.01.1960.
Privatadresse: Gyldenmarken 31, Odense S.

Nøgleord

Kontakter

Kontakt:
Christian Godballe, professor, ph.d.
Øre-Næse-Halskirurgisk Afdeling F
Odense Universitetshospital Hospital/Syddansk Universitet
E-mail: christian.godballe@rsyd.dk
Telefon: 65412800
Mobil: 65414437

Billeder

Information om Syddansk Universitet

Syddansk Universitet
Syddansk Universitet
Campusvej 55
5230 Odense M

https://www.sdu.dk/

Følg pressemeddelelser fra Syddansk Universitet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Syddansk Universitet

Flere kvinder i forskning18.1.2019 10:48Pressemeddelelse

Danske og europæiske universiteter har i stigende grad fokus på at sikre større diversitet blandt dem der vælger forskervejen. Syddansk Universitets Gender Equality Team, der arbejder med ligestilling på universitetet, har således netop hjemtaget en bevilling på 22 millioner kroner fra EU til et projekt, der de næste fire år skal implementere ligestillingshandlingsplaner på SDU og 8 andre europæiske universiteter. Som koordinator står SDU i spidsen for projektet.

Alle godkendelser og finansiering på plads. Nu skal der uddannes læger i Esbjerg7.12.2018 15:29Pressemeddelelse

For de studerende der til sommer kommer ind på lægeuddannelsen på Syddansk Universitet, bliver der mulighed for at tage kandidatdelen i Esbjerg. Det ligger fast efter, at Uddannelses- og Forskningsministeriet, Sundheds- og ældreministeriet og Finansministeriet i denne uge har givet grønt lys til, at der fremover kan uddannes læger i Esbjerg. I alt 30 lægestuderende kan hvert år få denne mulighed.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum