Salling Group

Ny øverste direktør i Netto International

Del

Dansk dagligvarehandels mest succesrige discountkæde skifter direktør. En yderligere styrkelse af den markedsledende position i Danmark samt ekspansion i Sverige og Polen står øverst på den nye Netto International-direktørs agenda.

Der venter Netto nogle særdeles begivenhedsrige år, hvor kæden skal bygge videre på det stærke fundament, der er lagt over de seneste år. Ikke mindst bliver der tale om fortsat udbygning af kædens tilstedeværelse på de eksisterende markeder uden for Danmark samt en videreudvikling af konceptet herhjemme. Med dette langsigtede fokus har Dansk Supermarked Group vurderet, at det er det rette tidspunkt at skifte direktør og få nye øjne på udfordringen.

Dansk Supermarked Group anerkender afgående direktør Claus Juel-Jensens langvarige og betydelige bidrag til Netto International gennem næsten et kvart århundrede, hvor han har været en drivende kraft i udrulningen af Netto-konceptet såvel i Danmark som i udlandet. I alle årene med et stærkt fokus på at levere resultater på markeder præget af hastigt ændrede vilkår og forbrugertrends.

Administrerende direktør i Dansk Supermarked Group Per Bank siger:

- Claus Juel-Jensen har gennem knap 25 år arbejdet dedikeret for Netto, de seneste 11 år som ansvarlig for hele organisationen på tværs af fire lande. Nærmest hvert år har han i vanskelige markeder sammen med sin organisation formået at øge både omsætning og indtjening, så Netto i dag står som den klart største og bedst indtjenende retailkæde herhjemme og med betydeligt vækstpotentiale udenfor Danmark. Det fortjener Claus Juel-Jensen stor anerkendelse og tak for.

Ny direktør rekrutteret
Senere på året overtager den nye direktør ansvaret for Netto International og kædens ca. 25.000 medarbejdere. Opgaven er klar.

- De kommende år vil vi fokusere yderligere på at give vore danske kunder en endnu bedre indkøbsoplevelse, hvilket blandt andet indbefatter en markant opfriskning af Netto -konceptet. Herudover øger vi tempoet i vores ekspansion i Sverige og Polen, samtidig med at vi vil fastholde en stærk regional position i Tyskland, siger Per Bank, administrerende direktør i Dansk Supermarked Group.

Den nye Netto International-direktør er fundet i samspil med Dansk Supermarked Groups bestyrelse og forventes at tiltræde senest den 1. oktober. I den mellemliggende periode ledes Netto International på interim basis af Vice President i Dansk Supermarked Group, Morten Møberg Nielsen, der via sin erfaring fra særligt Netto Tyskland har et særdeles solidt kendskab til både europæisk retail og Netto-konceptet.

Dansk Supermarked Group ser frem til at præsentere den nye Netto International-direktør senere på foråret og forventer ikke at opdatere markedet yderligere om direktørskiftet inden dette.

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Om Netto International

Siden Netto i 1981 åbnede sin første discountbutik i København, er kæden vokset til den største i Danmark og har nu flere end 1300 discountbutikker i Danmark, Tyskland, Polen og Sverige.

På en gennemsnitlig uge betjener Nettos 25.000 medarbejdere 9 millioner kunder på tværs af de fire lande og sørger for høj kvalitet til lave hverdagspriser priser.

Antal butikker:

Netto Danmark                          456

Netto Tyskland                           347

Netto Polen                                362                     

Netto Sverige                             159

-------                                           ----

Samlet antal butikker                1324

 

Om Dansk Supermarked Group:

Dansk Supermarked Group er Danmarks største detailhandelsvirksomhed, der driver kæderne føtex, Bilka, Netto og Salling samt webshops som Wupti.com, Bilka.dk og føtex.dk. Dansk Supermarked Group, der beskæftiger ca. 47.000 medarbejdere i fem lande, er ejet af Salling Fondene (81%) og A.P. Møller-Mærsk (19%) og omsætter for ca. 57 mia. kr. årligt.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum