Opel Danmark

Ny Opel Corsa - Finalist til årets AUTOBEST pris

Del

Formel 1 banen Istanbul Park lægger de kommende dage asfalt til omfattende tests af årets AUTOBEST finalister. De 31 jurymedlemmer skal finde vinderen af AUTOBEST 2020 og den nye Opel Corsa er blandt de sidste 5.

AUTOBEST prisen blev grundlagt i 2001 og kårer hvert år det bedste bilkøb for den almindelige europæiske forbruger. AUTOBEST juryen fokuserer bl.a. på bilens køredynamik, alsidighed, brugervenlighed og design men også pris og service muligheder kommer i betragtning. Altså hele bilejerskabet. Det er derfor ingen tilfældighed at den nye Opel Corsa er blandt finalisterne. Mikkel Thomsager, Chef Redaktør for Bilmagasinet og AUTOBEST jurymedlem, forklarer:

Den europæiske AUTOBEST jury kårer den bedste bil i Europa til almindelige forbrugere. Her placerer Corsa sig i centrum af alle objektive værdier, med en nydelig, alsidig og brugbar bil, der kommer i mange versioner og fra starten også i en el-udgave, hvilket gør den til en oplagt finalebil, og en interessant kandidat til titlen.

Den nye Corsa repræsenterer startskuddet for Opels ambitiøse mål om at demokratisere den teknologiske udvikling og bringe avanceret teknologi til de mindre bilklasser. Corsa er første bil i Opels modelprogram, der ud over benzin og diesel varianterne, tilbydes som elbil. Corsa introducerer også en lang række af teknologier og køreassistentsystemer kunderne normalt kun vil opleve i biler i de større klasser fx Opels adaptive LED matrix forlygter og et 8-trins automatgear. Corsa har fået nye og mere effektive motorer, der er mere brændstoføkonomiske uden at miste effekt. Kabinen er rummelig og designet skarpt med rig mulighed for at personificere bilen med et vælg af farver og udstyrsvarianter. Der er med andre ord en Corsa til en hver smag og behov, og det har bl.a. givet anledningen til pladsen blandt de sidste 5 til årets AUTOBEST pris.

Prisoverrækkelsen vil blive afholdt i Mainz, Tyskland d. 20. februar 2020.

Nøgleord

Kontakter

Pressechef Opel Danmark
Jesper R. Hermann

Email: jeh@kwbruun.dk
Mobil: 26 24 03 07

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Opel Danmark

Opel Danmark
Opel Danmark
K.W. Bruun Import A/S, Hovedvejen 1
2600 Glostrup

https://www.opel.dk

Opel Danmark er 1. december 2018 blevet opkøbt af Interdan Bil A/S.

Opel Danmark skifter i den forbindelse navn til K.W. Bruun Automotive A/S, der er et datterselskab under Interdan Bil A/S. 

Opel sætter standarden. 

Hos K.W. Bruun Automotive A/S er kunden i centrum. Vores mål er at sikre kunden en god oplevelse med Opel, fra den første prøvetur til købet af den næste Opel.
Alle kæmper kort sagt for at sikre: kvalitet og gode oplevelser – hele vejen!

Følg pressemeddelelser fra Opel Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Opel Danmark

Opel Grandland X Hybrid: Plug-in hybrid til under 300.000 kroner15.9.2020 12:01:11 CESTPressemeddelelse

Opel Grandland X har vist sig som en moderne, velbygget og pålidelig tysker, der passer godt ind i danskernes ønske om en højt sidende og sikker bil med plads til hele familien. Bilen, der blev introduceret tilbage i 2017, har stået sin test ude hos forbrugerne og det naturlige næste skridt, er introduktionen af Grandland X som plug-in hybrid. Det sker som et led i Opels ”Opel goes electric” strategi, der sætter strøm til alle bilproducentens produkter inden udgangen af 2024.

Den nye Opel Mokka: Det nye Opel3.9.2020 14:37:53 CESTPressemeddelelse

Opel er det mærke, der siden nytår har haft den største reduktion af CO2 udledning i Europa. Den tendens fortsætter med introduktionen af den nye Mokka. I juni præsenterede Opel den fuldt elektrificerede Mokka-e og nu kommer Mokka så med state-of-the-art forbrændingsmotorer. Mokka repræsenterer det nye Opel designmæssigt og teknologisk. Den er frisk, den er effektiv og den har agile køreegenskaber. Den er et håndgribeligt bevis på, at Opel gør teknologi nemt og tilgængeligt for alle. Opel Mokka tilbydes med el, benzin eller diesel.

Ny Opel Vivaro-e: “E” for Emissionsfri15.7.2020 17:30:00 CESTPressemeddelelse

Opel Vivaro har i mange år været håndværkerens solide og pålidelige følgesvend i Danmark. Nu ser Vivaro-e, den elektrificerede udgave af Vivaro, dagens lys. Behovet for emissionsfri udbringning og levering er markant stigende, og i Danmark bliver kravene til CO2 udledning fra erhvervskøretøjer i større danske byer til stadighed skærpet. Timingen er derfor perfekt. Vivaro-e er den grønne varebil uden kompromisser. Den introduceres som endnu et skridt i Opels ”Opel goes electric” strategi, der har til formål at elektrificere hele Opels modelprogram frem mod udgangen af 2024.

Fuld spænding: Den Nye Opel Mokka – elektrisk og fokuseret24.6.2020 08:30:57 CESTPressemeddelelse

• Frækt kompakt design, høj siddeposition, udledningsfri elektrisk kørsel • 100kW/136 hk og 260 Nm giver masser af kræfter og køreglæde • Mokka introducerer fremtidens Opel-ansigt, Opel Vizor, fuld af karakter • Opels nye Pure Panel fokuserer køreoplevelsen og fremhæver det væsentlige • Mokka er først i segmentet til at introducere blændingsfri IntelliLux LED® matrix lygter • Avancerede systemer, fx Adaptiv fartpilot med start/stop funktion, er til rådighed

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum