Seez

Ny onlineplatform introducerer en helt ny bilkøbsoplevelse

Del

Seez er en onlineplatform, der sælger certificerede næsten nye biler i Danmark. Platformen blev lanceret primo marts.

De to grundlæggere Tarek Kabrit og Andrew Kabrit.
De to grundlæggere Tarek Kabrit og Andrew Kabrit.

Den internationale virksomhed, der har oplevet stor succes uden for Europa, har valgt Danmark som sin næste destination. Seez tilbyder brugte biler i premium kvalitet med forudforhandlede priser fra forhandlere i hele landet samt muligheden for at bytte ens gamle bil, ansøge om finansiering og købe en bil 100% online.

”Autobranchen er en af de sidste industrier med en omsætning på 3 billioner dollars, der endnu ikke er blevet digitaliseret. Verden er under forandring og udvikler sig til en omnichannel-livsform, og vi mener, at tiden er inde til, at folk kan købe en bil med blot syv klik eller mindre,siger administrerende direktør og medstifter Tarek Kabrit.

Tech-virksomheden tilbyder også forhandlergarantier, gratis levering og 14 dages returret. Det betyder, at købere har hele 14 dage til at lære deres nye bil at kende, inden de tager en endelig beslutning. Beslutter de sig for at sende bilen tilbage, vil den blive afhentet, og betalingen refunderet.

Seez er stolte af at kunne tilbyde en online bilkøbsoplevelse, der både er praktisk og sikker. Den nye digitale platform giver brugerne adgang til et stort udvalg af biler fra en række betroede forhandlere. Dette giver kunderne mulighed for nemt at udforske og sammenligne forskellige biler for at udvælge den, der passer bedst til deres behov.

”Det giver god mening, at Danmark bliver det første land i Skandinavien til at digitalisere bilkøb. Vi har skabt en online shoppingrejse, der tager tillid ud af ligningen. Danskerne kan købe næsten nye biler af garanteret god kvalitet, se billeder af selve bilen og have en forhandlergaranti på bilen, der beskytter dem i mindst et år efter købet. Jeg er stolt af at være en del af dette gennembrud i autobranchen i mit hjemland,” fortæller Jesper Holtegaard, Seez’ daglige leder i Danmark.

I samarbejde med nogle af de største og mest etablerede bilforhandlere og banker samt forsikringsselskabet Tryg er Seez’ platform struktureret til at tilbyde en 100% digital, end-to- end bilkøbsoplevelse. Danske bilkøbere har nu en platform, hvorfra de både kan vælge, finansiere og forsikre en bil samt bytte deres gamle bil på kun 20 minutter.

Nøgleord

Kontakter

For mere information kontakt:
Seez’ danske PR-bureau Mindshare:
Andreas Skafte Hedensten
andreas.hedensten@mindshareworld.com
0045 28 92 64 94

Billeder

De to grundlæggere Tarek Kabrit og Andrew Kabrit.
De to grundlæggere Tarek Kabrit og Andrew Kabrit.
Download
Tarek Kabrit og Andrew Kabrit.
Tarek Kabrit og Andrew Kabrit.
Download
Medstifter og vicedirektør Andrew Kabrit.
Medstifter og vicedirektør Andrew Kabrit.
Download
Medstifter og administrerende direktør Tarek Kabrit.
Medstifter og administrerende direktør Tarek Kabrit.
Download
Seez' daglige leder i Danmark Jesper Holtegaard.
Seez' daglige leder i Danmark Jesper Holtegaard.
Download
Download
Download

Vedhæftede filer

Links

Information om Seez

Seez
Højbro Plads 10
1200 København K

80820801https://www.seez.dk

Seez er en multinational tech-virksomhed, der tilbyder digitaliseringsløsninger til auto detailbranchen. Seez blev lanceret i 2016 som en bilidentifikations- og værdiansættelses app og har siden udviklet sig til et værktøj, der giver købere mulighed for at købe brugte biler hjemme fra stuen.

Seez ønsker at ændre måden, bilindustrien i øjeblikket fungerer på. Dagene med prisforhandling og usikkerhed er længst forbi. Med Seez får du fuld gennemsigtighed, biler der er blevet synet af certificerede mekanikere og 14 dages gratis returret, så du kan føle dig fuldstændig tryg, når du køber en næsten ny bil gennem Seez.

 

Følg pressemeddelelser fra Seez

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.