Port of Roenne A/S

Ny og erfaren direktør til Port of Roenne A/S

Del

Lars Nordahl Lemvigh tiltræder den 1. maj som ny direktør for erhvervshavnen i Rønne.

Den 57-årige Lars Nordahl Lemvigh træder ind i rollen som ny direktør med stor og tung ledelseserfaring fra flere stillinger som direktør i selvstændige offentlige virksomheder bl.a. DSB og Trekantområdets Brandvæsen. Siden 2017 har han fungeret som styrelsesdirektør i Gældsstyrelsen.

- Erhvervshavnen i Rønne har i de seneste år gennemgået en stor udvikling, der har været med til at styrke Bornholms placering i Østersøen og vende øens placering til en fordel. Med Lars Nordahl Lemvigh ombord som ny direktør, har vi fundet den rette person til at fortsætte den udvikling. Lars kommer med tung ledelseserfaring og er vant til at stå i spidsen for organisationer i forandring. Den erfaring vil være en styrke både for havnens organisation og dens tilknytning til det bornholmske erhvervsliv, siger Lars Karlsson, bestyrelsesformand for Port of Roenne A/S.

Lars Nordahl Lemvigh er oprindelig fra en anden central havneby, Esbjerg, hvor han er født og opvokset. Han har desuden haft en lang karriere i forsvaret, hvor han i kortere perioder var udstationeret på flyvestationen på Bornholm.

- Jeg kender til Bornholm og ikke mindst den udvikling som Rønne Havn har gennemgået i de senere år, og det er imponerende, hvor langt havnen er kommet. Havnen er ikke bare en travl erhvervshavn, men en væsentlig aktør på Bornholm og en kæmpe motor i den erhvervsudvikling vi ser i Østdanmark. Jeg har en kæmpe respekt for det som er gennemført, og jeg glæder mig til at lære organisationen og alle medarbejderne at kende. Samtidig ser jeg også frem til at skulle indgå i en tæt dialog med de lokale virksomheder og interessenter. Selvom jobbet er et brancheskifte for mig, er jeg sikker på, at jeg med min erfaring kan tilføre værdi til den udvikling, som havnen står overfor, siger Lars Nordahl Lemvigh, der også har stor erfaring i at arbejde med sikkerhed, kvalitetssikring, miljø og arbejdsmiljø bl.a. fra sine 12 år som leder i DSB hvor Lars Nordahl Lemvigh varetog en række ledende stillinger inden han stoppede som direktør for Sikkerhed og Beredskab (QHSE).

Den nuværende direktør for Port of Roenne A/S, Thomas Bendtsen, fratræder sin stilling med udgangen af maj.

Lars Nordahl Lemvigh vil være bosat på Bornholm, men bor pt i København.

CV – Lars Nordahl Lemvigh, 57 år – far til tre drenge i alderen 11, 13 og 26 år

2017-2022 – Gældsstyrelsen, direktør

2015-2017 – Trekantområdets Brandvæsen, beredskabsdirektør

2003-2017 – DSB, direktør for Sikkerhed og Beredskab

1988-2003 – Forsvaret og Forsvarsministeriet

Kontakter

Kommunikationschef, Jesper Jürgensen, +45 3065 2950, jj@portofroenne.com

Billeder

Links

Information om Port of Roenne A/S

Port of Roenne A/S
Fiskerivej 1
3700 Rønne

+45 56 95 06 78http://www.portofroenne.com

Port of Roenne A/S er Bornholms eneste kommercielle havn med færgeruter til Sverige, Danmark og Tyskland. Havnen er valgt som installationshavn for Danmarks største havmøllepark ved Kriegers Flak, og havnen forventes at spille en nøglerolle i realiseringen af ​​den fremtidige energiø ved Bornholm med elektriske forbindelser til Danmark, Polen, Tyskland og Sverige.

Følg pressemeddelelser fra Port of Roenne A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Port of Roenne A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum