DI Aalborg

Ny næstformand i DI Aalborg

Del

Ved en generalforsamling 16. juni blev adm. direktør Franz Cuculiza fra Aage Vestergaard Larsen A/S valgt som næstformand for DI Aalborg. Desuden var der genvalg til formand Peter Rindebæk fra Bladt Industries A/S og næstformand Henrik Hagens A/S fra Hagens Fjedre A/S.

- Franz er en af landets største profiler inden for genanvendelse af plast. Samtidig er han stærkt forankret i sit lokalområde. Blandt andet som formand for Mariagerfjord Erhvervsråd og for CEMTEC og Hydrogen Valley, som arbejder med brint og biogas. Vi får altså et rigtig stærkt kort ind i formandsskabet. Ikke mindst når det gælder vores store ambitioner for nordjysk samarbejde og udvikling på det grønne område, siger Peter Rindebæk.

Franz Cuculiza overtager næstformandsposten fra Morten Haugaard Jacobsen, fhv. regionsdirektør i COWI A/S, som træder ud af bestyrelsen.

Den nye bestyrelse for DI Aalborg:

- COO Peter Rindebæk, Bladt Industries A/S (formand)

- CEO Henrik Hagens, Hagens Fjedre A/S (næstformand)

- Adm. direktør Franz Cuculiza, Aage Vestergaard Larsen A/S (næstformand)

- Lufthavnsdirektør Søren Svendsen, Aalborg Lufthavn amba

- Fabrikschef Jonna Mortensen, Arla Foods amba Akafa

- CEO Kevin Rebsdorf, CompanYoung A/S

- Man. director Michael L. Thomsen, Aalborg Portland A/S

- CEO Henrik Sørensen, DESMI A/S

- Bestyrelsesmedlem Peter Christesen, Sintex A/S

- Direktør Jan Clement, Aars Fjernvarmeværk

- Direktør Michael Krogsgaard, Jørn Krogsgaard A/S

- Fabrikschef Peter Birkegaard, Siemens Gamesa Renewable Energy

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger kontakt presserådgiver Ditte Rieland på tlf: 2246 7822

Billeder

Information om DI Aalborg

DI Aalborg
DI AalborgFor yderligere information om DI Aalborg:

Chefkonsulent Henrik Marcher Larsen
Mail: heml@di.dk
Tlf. 3377 3962
Mobil: 4015 8858

Sekretær Susanne Graversen
Mail: sug@di.dk
Tlf.: 3377 3372

Følg pressemeddelelser fra DI Aalborg

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Aalborg

DI med opfordring til kommunerne: Brug flere penge4.5.2020 20:00:00 CESTPressemeddelelse

Coronakrisen har ramt Danmark og dansk erhvervsliv hårdt. Landets kommuner spiller en stor og vigtig rolle i at holde dampen oppe i Danmark, så hjulene kan køre rundt i dansk økonomi. I Nordjylland er der iværksat en række initiativer, som hjælper virksomhederne og holder hånden under lokale arbejdspladser. Men der er brug for, at kommunerne samarbejder endnu mere med lokale virksomheder. Derfor lancerer DI 44 konkrete anbefalinger til kommunerne, så vi kan hjælpe hinanden med at komme så helskindet som muligt ud af krisen.

Hurtige fisk fra Grønland og Sydpolen bliver belønnet med initiativpris30.10.2018 14:00:00 CETPressemeddelelse

Det er ikke meget, man hører fra virksomheden Technodan Industrial Controls A/S (TIC) i Støvring. Ikke desto mindre bliver deres løsninger brugt til at effektivisere og automatisere produktionslinjer i hele verden. Deres betydning for industrien bliver nu hyldet med DI Aalborgs initiativpris 2018. TIC udvikler automationsløsninger til en bred vifte af maskiner og anlæg. Det indebærer både hardware og programmering samt tavlebygning og el-montage. Virksomheden arbejder med flere brancher, men har siden etableringen i 1991 haft flest opgaver og projekter inden for fødevareindustrien. Det foregår i partnerskab med de virksomheder, som bygger maskinerne, og her er TIC’s indsigt og knowhow uvurderlig. ”Når vi sidder derhjemme med familien omkring middagsbordet, så tænker vi ikke altid over, hvordan vores bøffer og vores fiskefileter egentlig er havnet på bordet. TIC er en virksomhed, som med tekniske løsninger skaber velstyrede og effektive produktionslinjer. Alt andet lige er det med til a

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum