NEXT Uddannelse København

Ny mand i spidsen for NEXTs bygge- og anlægsuddannelser

Del

Lasse Falck Steenland kommer fremover til at stå i spidsen for bygge- og anlægsuddannelserne på erhvervsskolen NEXT Uddannelse København.

Lasse Falck Steenland er ny uddannelsesdirektør i NEXT Uddannelse København.
Lasse Falck Steenland er ny uddannelsesdirektør i NEXT Uddannelse København.

Der er godt gang i bygge- og anlægsbranchen, og det betyder en stigende efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft. Især i hovedstadsområdet mangler der dygtige håndværkere til at løse opgaverne.

Den udfordring skal 51-årige Lasse Falck Steenland være med til at løse. Fra 1. december er han nemlig ny uddannelsesdirektør i NEXT Uddannelse København, hvor han skal stå i spidsen for erhvervsskolens bygge- og anlægsuddannelser.

- Danmark kommer til at mangle dygtige faglærte, og det gælder også i bygge- og anlægsbranchen. Derfor er det en både vigtig og spændende opgave, vi i NEXT skal være med til at løse. Det ser jeg frem til at være en del af, siger Lasse Falck Steenland.

Ønsker tæt samarbejde med branchen

Han satser på, at NEXT gennem tæt samarbejde med bygge- og anlægsbranchen uddanner den arbejdskraft, der er behov for.

- Jeg er meget bevidst om, at vi skal være i stand til at omstille uddannelserne til det, som arbejdsmarkedet efterspørger. Derfor håber jeg også på et tæt og godt samarbejde med bygge- og anlægsvirksomhederne, så NEXT uddanner den arbejdskraft, der er behov for, siger Lasse Falck Steenland.

Den nye NEXT-uddannelsesdirektør kommer fra en stilling i Københavns Kommune, hvor han de seneste 20 år har arbejdet med det sociale område og senest været borgercenterchef for handicapområdet i Københavns Kommune.

Hans uddannelsesbaggrund er en professionsbachelor i pædagogik, en master i human ressources og en diplomuddannelse i ledelse.

NEXT Uddannelse København udbyder bl.a. bygge- og anlægsuddannelserne tømrer, snedker, murer, anlægsstruktør, bygningsstruktør og brolægger. Uddannelserne holder til i Rødovre, Glostrup og København NV.

Nøgleord

Kontakter

Pressekonsulent Nikolaj Bech Petersen
Tlf.: 20 84 01 50

Billeder

Lasse Falck Steenland er ny uddannelsesdirektør i NEXT Uddannelse København.
Lasse Falck Steenland er ny uddannelsesdirektør i NEXT Uddannelse København.
Download

Information om NEXT Uddannelse København

NEXT Uddannelse København
NEXT Uddannelse København
Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby

http://nextkbh.dk

Følg pressemeddelelser fra NEXT Uddannelse København

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NEXT Uddannelse København

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum