Lolland Kommune

Ny mand i spidsen for Lolland-Falster Airport

Del

Stillingen som ny flyvepladsleder for Lolland-Falster Airport er nu blevet besat. Ny mand i stolen bliver Hans Mouszynski.

Hans er bl.a. uddannet som AFIS-operatør ("Aerodrome Flight Information Service”) og har mange års ledelseserfaring fra Narsarsuaq Airport på Grønland.

Formanden for flyvepladsens bestyrelse Hans Ole Sørensen glæder sig over ansættelsen af den nye flyvepladsleder:

”Det har været vigtigt for os at finde en leder, som ikke bare kan stå for den daglige drift, men som også kan leve op til vores ambitioner om en fortsat udvikling af flyvepladsen. Flyvepladsen spiller allerede i dag en vigtig rolle. Den er et vigtigt ben i regionens infrastruktur, og betydningen bliver ikke mindre i årene, der kommer. Med de kommende byggerier af en ny Storstrømsbro og Femern-forbindelse er det et stort aktiv at kunne lande midt i det hele. Det giver trafik, og det giver muligheder for vækst, som vi skal forfølge”, siger Hans Ole Sørensen.

Ansættelsen af den nye flyvepladsleder betyder dog samtidigt også et farvel til Bøje Hansen, som går på pension efter imponerende mere end 40 år i spidsen for Lolland-Falster Airport:

”Samtidig med, at vi glæder os over ansættelsen af den nye leder, så må jeg tilstå, at det også bliver et vemodigt farvel til Bøje Hansen, som for mange af os er indbegrebet af vores flyveplads. På bestyrelsens og Lolland og Guldborgsund kommuner, skal der lyde en stor tak til Bøje for hans mangeårige arbejde for at sikre flyvningen til og fra Lolland-Falster”, slutter Hans Ole Sørensen.

Hans Mouszynski tiltræder stillingen 1. januar 2016. Hans er 42 år og er sammen med sin kone og to børn ved at flytte fra Grønland til Danmark. Bøje Hansen går på pension med udgangen af januar måned 2016.

Nøgleord

Kontakter

Hans Mouszynski
Flyvepladsleder pr. 1. januar 2016
T: +299 258338
M: mouzynsky@hotmail.com

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Lolland Kommune byder statslige arbejdspladser velkommen hjem17.1.2018 13:56pressemeddelelse

111 statslige arbejdspladser kommer tilbage til Lolland. 80 arbejdspladser placeres i Nakskov i form af Nota, Nationalbiblioteket for mennesker med læsevanskeligheder, og 31 placeres i Maribo i form af dele af Vurderingsstyrelsen under Skatteministeriet. Det er resultatet efter, at regeringen i dag har annonceret udflytningen af 4.000 statslige arbejdspladser til provinsen, og det er et resultat, som bliver godt modtaget i Lolland Kommune.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum