Lolland Kommune

Ny mand i spidsen for Lolland-Falster Airport

Del

Stillingen som ny flyvepladsleder for Lolland-Falster Airport er nu blevet besat. Ny mand i stolen bliver Hans Mouszynski.

Hans er bl.a. uddannet som AFIS-operatør ("Aerodrome Flight Information Service”) og har mange års ledelseserfaring fra Narsarsuaq Airport på Grønland.

Formanden for flyvepladsens bestyrelse Hans Ole Sørensen glæder sig over ansættelsen af den nye flyvepladsleder:

”Det har været vigtigt for os at finde en leder, som ikke bare kan stå for den daglige drift, men som også kan leve op til vores ambitioner om en fortsat udvikling af flyvepladsen. Flyvepladsen spiller allerede i dag en vigtig rolle. Den er et vigtigt ben i regionens infrastruktur, og betydningen bliver ikke mindre i årene, der kommer. Med de kommende byggerier af en ny Storstrømsbro og Femern-forbindelse er det et stort aktiv at kunne lande midt i det hele. Det giver trafik, og det giver muligheder for vækst, som vi skal forfølge”, siger Hans Ole Sørensen.

Ansættelsen af den nye flyvepladsleder betyder dog samtidigt også et farvel til Bøje Hansen, som går på pension efter imponerende mere end 40 år i spidsen for Lolland-Falster Airport:

”Samtidig med, at vi glæder os over ansættelsen af den nye leder, så må jeg tilstå, at det også bliver et vemodigt farvel til Bøje Hansen, som for mange af os er indbegrebet af vores flyveplads. På bestyrelsens og Lolland og Guldborgsund kommuner, skal der lyde en stor tak til Bøje for hans mangeårige arbejde for at sikre flyvningen til og fra Lolland-Falster”, slutter Hans Ole Sørensen.

Hans Mouszynski tiltræder stillingen 1. januar 2016. Hans er 42 år og er sammen med sin kone og to børn ved at flytte fra Grønland til Danmark. Bøje Hansen går på pension med udgangen af januar måned 2016.

Nøgleord

Kontakter

Hans Mouszynski
Flyvepladsleder pr. 1. januar 2016
T: +299 258338
M: mouzynsky@hotmail.com

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Ekstra mulighed for at søge midler fra Grøn Ordning til lokale projekter18.9.2017 05:00pressemeddelelse

Energistyrelsen har meddelt, at der er udsendt forslag til lov om ændring af statstilskud til Grøn Ordning. Det betyder, at der kun kan gives tilsagn om tilskud til og med 20. februar 2018. Efter første ansøgningsrunde tidligere på året er der en restpulje for nettilsluttede vindmøller, og derfor bliver der nu åbnet op for en ekstra ansøgningsrunde. Ansøgere, som ikke fik tilskud i første omgang, vil blive vurderet igen, ligesom der er mulighed for at søge om tilskud til nye projekter.

Vinder af entrepriseudbud for Projekt Maribo Domkirke og Søbred fundet4.9.2017 14:30pressemeddelelse

Lolland Kommune har nu sat navn på de firmaer, der har vundet konkurrencen om tømrer- og anlægsentreprisen til udførelsen af projektet Maribo Domkirke og Søbred - et projekt under Realdanias kampagne Stedet Tæller. Det er de to firmaer, anlægsgartner H. Rasch & Søn A/S fra Stubbekøbing og Ringtved A/S fra Maribo, som i dag var hos Lolland Kommune og underskrive kontrakt på opgaven

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum