Billund Kommune

Ny legeplads i Anlægget i Billund klar til leg

Del

Nu er den nye legeplads i Anlægget i Billund færdig, og dermed klar til en officiel indvielse. Legepladsen er et resultat af omfattende borgerinddragelse af både børn og voksne.

Indvielsen finder sted lørdag den 30. april kl. 11.00. Formanden for Teknik-, Plan-, og Kulturudvalget, Simon Nicolajsen Jørgensen åbner legepladsen med en tale. Der vil være lidt godt til ganen og noget at drikke.

Legepladsen er blevet til i samarbejde med en skoleklasse, dagplejemødre, samt et borgermøde for de lokale borgere. Her har alle haft mulighed for at byde ind med ønsker til det nye område. De bydende legepladsfirmaer fik til opgave at inddrage borgernes ønsker i legepladsen. En lokal borgerrepræsentant var med til at kåre det vindende forslag.

”Når vi laver nye legepladser i Billund Kommune, er det vigtigt, at legepladsen er for de lokale, og at de får et ejerskab over området. Desuden er det vigtigt for os, at der er noget for alle aldersgrupper,” forklarer Formand for Teknik-, Plan- og Kulturudvalget Simon Nicolajsen Jørgensen og henviser til, at det også er en del af Billund Kommunes strategi for legepladser:

”Strategien går kort sagt ud på at skabe nye samlings- og mødesteder i kommunen på tværs af kvarterer og dermed skabe nye fællesskaber. Som et led i dette går vi desuden mod færre, men bedre legepladser. ”

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum