Billund Kommune

Ny leder til BillundSkolen i Børnenes Hovedstad

Del

Det bliver Anja Lund Becker fra Ejby Skole i Middelfart, som fra 1. august 2021 bliver ny leder på BillundSkolen i Billund Kommune.

Anja Lund Becker kommer aktuelt fra en stilling som skoleleder på Ejby Skole i Middelfart Kommune og har arbejdet med ledelse siden 2008 med et enkelt års afstikker som konsulent i en forvaltning.

"Jeg arbejder altid med særligt øje for kerneopgaven og udviklingen omkring denne. Jeg sætter stor pris på teamsamarbejdet i ledelsen og arbejder ud fra, at alles kompetencer skal sættes bedst muligt i spil til glæde for organisationen," siger Anja Lund Becker, der er ny skoleleder på BillundSkolen fra 1. august.

Anja Lund Becker bor privat i Kolding sammen med Klaus, og de kan mønstre en børneflok på 5 hvoraf en enkelt bor hjemme.

"Anja er blevet valgt i et stærk felt af erfarne skoleledere og jeg ser frem til samarbejdet. Anja er den rette til at bringe BillundSkolen videre i den næste fase af de store strategiske opgaver med specialtilbuddet og playful learning. Afsættet for Anjas ledelsestilgang er ordentlighed, åbenhed, ærlighed og humor, og det er helt i tråd med vores værdier om dialog, udvikling og respekt," siger Morten Kirk, skolechef i Billund Kommune.

Den nye leder begynder i Billund Kommune den 1.august 2021. Stillingen som leder bliver ledig, da Lars Aagaard har valgt at søge nye udfordringer.

"For mig er de udviklingsopgaver, BillundSkolen står overfor, så spændende, at jeg ikke kunne lade være med at søge stillingen. At implementere opgaven med at sætte retningen for et nyt kommunalt specialtilbud og samtidigt skabe udvikling inden for rammerne af mindsettet om playful learning, var attraktivt at blive en del af," siger Anja Lund Becker.

Billund by - Børnenes Hovedstad - er centrum for Billund Kommunes ambition om at
udvikle børn og give dem kompetencer for livet gennem leg, læring og kreativitet.
Billund Kommunes arbejde for og med børn har gjort, at kommunen har opnået UNICEF’s anerkendelse som landets første børnevenlige by og kommune.

Fakta:

Der er ca. 700 elever og 100 medarbejdere på BillundSkolen, som er kommunens største skole.

Billund er i rivende udvikling, og der planlægges i årene fremover efter stor befolkningstilvækst på både travbanearealet og i Billund syd.

Kontakter

Yderligere oplysninger hos Billund Kommunes skolechef Morten Kirk på telefon 40150604 eller kommende leder Anja Lund Becker på telefon 24768223.

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skole OL har stor succes trods corona-restriktioner: 28.000 skoleelever dyrker klassefællesskabet til De virtuelle Skole Olympiske Lege20.5.2021 10:57:09 CEST | Pressemeddelelse

Der står idræt og fællesskab på skoleskemaet for over 1.300 af landets 0-8. klasser, når De virtuelle Skole Olympiske Lege skydes i gang tirsdag den 25. maj. I løbet af tre uger skal eleverne klassevis gennemføre en række konkurrencer på deres skoler. Legene kulminerer i en kæmpe virtuel finalefest, som transmitteres ud til klasselokalerne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum