Mission Øst

Ny leder for Mission Østs Irak-program

Del
Anders Andersen er Mission Østs ny programleder for Irak. Foto: Svend Løbner
Anders Andersen er Mission Østs ny programleder for Irak. Foto: Svend Løbner

Anders Andersen er ny programleder for Mission Østs humanitære arbejde i Irak. Fra sit kontor i Mission Østs operationelle hovedkvarter i Bruxelles står han for rapportering til store donorer som Danida, EU og FN, mens han samtidig tilser Mission Østs store nødhjælps- og udviklingsprogram i Irak.

I det krigshærgede land er over 80 medarbejdere i fuld sving med at uddele nødhjælp til fordrevne familier fra bl.a. Mosul. Andre steder hjælper de hjemvendte familier til at genopbygge deres huse og virksomheder. Sammen med en hær af frivillige driver medarbejderne desuden seks børnecentre, hvor børn og unge får hjælp til at komme sig over krigens traumer og lære basale skolefag og få faglige færdigheder.

Anders Andersen er uddannet i europæisk politik og international udvikling med en kandidat fra Roskilde Universitet. Han har erfaring med hjælpearbejde fra engagement i Dansk Flygtningehjælp, Danmark mod Landminer, Danish Demining Group og ICBL (International Campaign to Ban Landmines). I Mission Øst er han især optaget af at udvikle den voksende hjælpeorganisation  organisk, pleje de gode relationer til donorerne, og ikke mindst sikre, at hjælpen når frem til de mest sårbare og nødlidende befolkningsgrupper i Irak.

Anders Andersen har base i København, hvor hans kæreste også har bred erfaring i udviklingsarbejde. I sin sparsomme fritid nyder han at tage en tur i sin sejlbåd ved Svanemøllen ikke langt fra Mission Østs danske hovedkontor i Hellerup.

Nøgleord

Kontakter

Svend Løbner | Press Coordinator | Mission East
Skt. Lukas vej 13 | 2900 Hellerup | Denmark
Mobil: +45 28 707 703, Mail: svend.lobner@missioneast.org

Billeder

Anders Andersen er Mission Østs ny programleder for Irak. Foto: Svend Løbner
Anders Andersen er Mission Østs ny programleder for Irak. Foto: Svend Løbner
Download

Links

Information om Mission Øst

Mission Øst
Mission Øst
Postboks 149, Skt. Lukas Vej 13
2900 Hellerup

+ 45 39 61 20 48http://www.missioneast.org/

Mission Øst er en international hjælpeorganisation, der yder akut nødhjælp og langsigtet udviklingsstøtte i Østeuropa og Asien. Vi hjælper mennesker i nød uanset race, religion og politisk ståsted. Mission Øst er grundlagt i Danmark og gennemfører projekter direkte eller sammen med lokale partnere i Afghanistan, Armenien, Burma, Irak, Nepal, Nordkorea, Syrien og Tadsjikistan. Mission Øst er støttet af Danida, de norske og tyske Udenrigsministerier samt EU og FN.

Følg pressemeddelelser fra Mission Øst

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Mission Øst

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum