Festool

Ny langhalssliber revolutionerer væg- og loftslibning

Del

Indbygget LED-lys opdager med det samme ujævnheder under slibning og sikrer det perfekte resultat. En forbedret sugefunktion får sliberen til at suge sig mere fast på væg eller loft, hvilket giver mindre belastning på arme og ryg. Og så reduceres mængden af sundhedsskadeligt støv. Der er fordele på stribe for malere, pladetømrere og alle andre, der arbejder med renoveringshåndværk, når Festool til september 2020 lancerer en ny langhalssliber til vægge og loft.

Vedlagte billeder skal krediteres Festool og må benyttes ved omtale af Festool og PLANEX LHS 2 225 EQI.
Forslag til billedtekst: Festools nye langhalssliber, PLANEX LHS 2 225 EQI, revolutionerer væg- og loftslibning.
Vedlagte billeder skal krediteres Festool og må benyttes ved omtale af Festool og PLANEX LHS 2 225 EQI. Forslag til billedtekst: Festools nye langhalssliber, PLANEX LHS 2 225 EQI, revolutionerer væg- og loftslibning.

Langhalssliberen PLANEX LHS 2 225 EQI er ideel til fugeslibning, slibning af gipsplader, udjævning af diverse facadesystemer med ydre isolering samt afslibning af tapetrester. Og det er en banebrydende maskine, der længe har været et behov for.

"Vi ved, at håndværkere altid er stødt på de samme udfordringer i slibearbejdet, nemlig slibespor og næsten usynlige ujævnheder, man først opdager senere. LED-lyset oplyser overfladen 50 centimeter rundt om slibehovedet, hvilket gør, at man allerede under slibningen kan slibe alle ujævnheder og dermed spare en masse efterarbejde,” siger Rikke Geert, PR-ansvarlig for Festool Danmark.
 
Sliber med ergonomien helt i top
Festool har altid fokus på ergonomi, og PLANEX LHS 2 er derfor også udviklet for at skåne håndværkernes helbred mest muligt. En manuel sugefunktion får sliberen til at suge sig mere fast på væg eller loft. Sammen med en tilpasset forlænger og et smart T-greb sikres bekvem håndtering og mindre slid for kroppen.      

”PLANEX LHS 2 er udstyret med en forbedret og effektiv sugfunktion, der holder vægten mod væg og loft, så arme og ryg aflastes. På den måde bruger håndværkeren minimale kræfter, hvilket især er en fordel ved langvarigt slibearbejde. Sugevnen er kraftigere, og så kan man med et enkelt klik regulere sliberens sugning alt efter, om man arbejder på væg eller loft. Det gør simpelthen den daglige slibning nemmere og mindre slidsomt,” siger Rikke Geert og fortsætter:  

”Det er også muligt at tilpasse langhalssliberen efter arbejdshøjde ved nemt og hurtigt at montere en ekstra slibeforlænger, der gør, at man kan arbejde i op til 2,1 meters højde. Det smarte T-greb giver fuld kontrol også når man arbejder med forlængeren.”  

Med det indbyggede LED-lys i slibehovedet slipper håndværkerne også for besværet med at slæbe rundt på lamper og stille dem op forskellige steder.

Det perfekte resultat til de bedste håndværkere
De bedste håndværkere fortjener det bedste værktøj. Med PLANEX LHS 2 går man ikke galt i byen, hvis man er på udkig efter det perfekte sliberesultat.

”Kundernes krav til overfladekvalitet er stigende, og det kræver tilsvarende perfekte sliberesultater. LED-lysets styrke kan justeres nemt med Festools app, så man ikke overser ujævnheder i overfladen. Slibehovedet er også udviklet med en excentrisk slibebevægelse, der sikrer en fremragende overfaldekvalitet helt uden slibespor,” siger Rikke Geert og fortsætter:

”Ved slibearbejde opstår der altid store mængder sundhedsskadeligt støv. Det har vi også tænkt på i udviklingen af den nye PLANEX. Et nyt hulmønster i bagskiven sørger i kombination med slibepapiret Granat for en ideel slibeydelse med udsugning over hele fladen. Det er en ny måde at håndtere støvdestruering på, og det sikrer et sundt arbejdsmiljø på byggepladsen.”

PLANEX LHS 2 225 EQI leveres i Systainer³ XXL, er i handel fra 1. oktober 2020. Du finder yderligere information og nærmeste forhandler på www.festool.dk.

Nøgleord

Kontakter

Pressekontakt

Rikke Camilla Geert
FESTOOL Danmark Aps
Mobil: +46 40670 1053
E-mail: rikke.geert@festool.com

Billeder

Vedlagte billeder skal krediteres Festool og må benyttes ved omtale af Festool og PLANEX LHS 2 225 EQI.
Forslag til billedtekst: Festools nye langhalssliber, PLANEX LHS 2 225 EQI, revolutionerer væg- og loftslibning.
Vedlagte billeder skal krediteres Festool og må benyttes ved omtale af Festool og PLANEX LHS 2 225 EQI. Forslag til billedtekst: Festools nye langhalssliber, PLANEX LHS 2 225 EQI, revolutionerer væg- og loftslibning.
Download
Vedlagte billeder skal krediteres Festool og må benyttes ved omtale af Festool og PLANEX LHS 2 225 EQI.
Forslag til billedtekst: Festools nye langhalssliber, PLANEX LHS 2 225 EQI, har nyt hulmønster i bagskiven, som sammen med slibepapiret Granat sørger for en ideel slibeydelse med udsugning over hele fladen.
Vedlagte billeder skal krediteres Festool og må benyttes ved omtale af Festool og PLANEX LHS 2 225 EQI. Forslag til billedtekst: Festools nye langhalssliber, PLANEX LHS 2 225 EQI, har nyt hulmønster i bagskiven, som sammen med slibepapiret Granat sørger for en ideel slibeydelse med udsugning over hele fladen.
Download
Vedlagte billeder skal krediteres Festool og må benyttes ved omtale af Festool og PLANEX LHS 2 225 EQI.
Forslag til billedtekst: Festools nye langhalssliber, PLANEX LHS 2 225 EQI, har indbygget LED-lys, så håndværkeren med det samme opdager ujævnheder på væg eller loft.
Vedlagte billeder skal krediteres Festool og må benyttes ved omtale af Festool og PLANEX LHS 2 225 EQI. Forslag til billedtekst: Festools nye langhalssliber, PLANEX LHS 2 225 EQI, har indbygget LED-lys, så håndværkeren med det samme opdager ujævnheder på væg eller loft.
Download
Vedlagte billeder skal krediteres Festool og må benyttes ved omtale af Festool og PLANEX LHS 2 225 EQI.
Forslag til billedtekst: Festools nye langhalssliber, PLANEX LHS 2 225 EQI, justeres nemt til slibning på væg eller loft.
Vedlagte billeder skal krediteres Festool og må benyttes ved omtale af Festool og PLANEX LHS 2 225 EQI. Forslag til billedtekst: Festools nye langhalssliber, PLANEX LHS 2 225 EQI, justeres nemt til slibning på væg eller loft.
Download
Vedlagte billeder skal krediteres Festool og må benyttes ved omtale af Festool og PLANEX LHS 2 225 EQI.
Forslag til billedtekst: Festools nye langhalssliber, PLANEX LHS 2 225 EQI, har LED-lys som nemt reguleres med en App.
Vedlagte billeder skal krediteres Festool og må benyttes ved omtale af Festool og PLANEX LHS 2 225 EQI. Forslag til billedtekst: Festools nye langhalssliber, PLANEX LHS 2 225 EQI, har LED-lys som nemt reguleres med en App.
Download

Information om Festool

Festool
Festool
Postboks 1242
2300 København S

+45 44 84 20 24http://www.festool.dk

Fakta om PLANEX LHS 2 225 EQI
Optagen effekt: 400 W
Omdrejningstal excentrisk: 5.000-8.500 o/min.
Slibebevægelse: 4 mm
Udskiftelig bagskive Ø: 220 mm
Slibemiddel Ø: 225 mm
Længde: 1,2/1,65 m
Tilslutning til støvudsugning Ø: 36/27 mm
Vægt (længde 1,20 m): 4,0 kg
Vægt (længde 1,65 m): 4,8 kg

Fakta om LED-lyset
Oplyst arbejdsområde: 50 cm rundt om slibehovedet
Antal kvalitetslysdioder: 56 stk.
Lysstrøm: 900 lumen
Lysfarve: 5.000 K

Om Festool
Festool har i over 90 år haft en stor lidenskab for førsteklasses el-værktøj. Festools maskiner letter håndværkerens arbejde – og bringer dem hurtigere frem til et perfekt resultat.

Følg pressemeddelelser fra Festool

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Festool

Festools nye skrue-/boremaskiner er alsidige, effektive og fulde af råstyrke17.2.2021 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Festools to nyheder indenfor skrue- og boremaskiner: QUADRIVE TPC og TDC 18/4 er effektive, hårdføre og alsidige. Takket være stor styrke og høje omdrejningstal klarer de også de største belastninger. Håndværkeren kan frit skifte mellem fire gear og får belyst arbejdsområdet med LED-lys. Og takket være Festools unikke KickbackStop-teknik bliver han/hun ikke udsat for pludselige ryk i håndleddet, når maskinen møder modstand.

Med Festool SYS-PowerStation er der strøm på byggepladsen hele dagen16.2.2021 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Nu er det slut med afbrydelser og forsinkelser på byggepladser, fordi der skal findes strømkilder og trækkes kabler, eller der opstår overbelastning i byggestrømfordelerne og problemer med sikringer, der går. Eller generatorer, der skal rigges til. Med den nye SYS-PowerStation fra Festool har håndværkerne altid strøm inden for rækkevidde. Det giver maksimal frihed til at arbejde hvor som helst og når som helst. Plus et renere arbejdsmiljø.

Rullende træværksteder skal få unge til at vælge en karriere som håndværker30.10.2020 11:08:37 CET | Pressemeddelelse

Alt for få unge vælger i dag at tage en træfaglig erhvervsuddannelse. Sådan lyder budskabet i byggebranchen, der sukker efter flere kvalificerede, faglærte håndværkere. Et nyt samarbejde mellem U/NORD – Uddannelser i Nordsjælland, Trælast & byggecenter Johannes Fogs Fond og Festool vil styrke rekrutteringen med projektet ’Woodlab on Wheels.’ Målet er at give flere unge folkeskoleelever i Nordsjælland smag for de træfaglige erhvervsuddannelser og interesse for at arbejde i byggebranchen. Trælast & byggecenter Johannes Fogs Fond er hovedsponsor på projektet, mens Festool sponserer el-værktøjer til projektet.