Danske Andelskassers Bank A/S

Ny kunderådgiver ansat i Andelskassen i Aarhus

Del

Andelskassen i Aarhus har budt velkommen til 35-årige Kasper Askholm Schytz som kunderådgiver.

Når Kasper Askholm Schytz hver dag møder ind i Andelskassen på Havnegade 6 er det med et mindset over for kunderne om, at alt skal kunne lade sig gøre, det er blot et spørgsmål om tid.

”Jeg er meget bevidst om den tillid, mine kunder giver mig, og det ansvar, jeg har over for dem. Det kan eksempelvis være kunder, der drømmer om at købe egen bolig, og så er det min opgave at rådgive dem økonomisk, så drømmen kan gå i opfyldelse. Det er ikke sikkert, det sker i morgen, men vi lægger en plan, og så skal det nok lykkes,” fortæller Kasper.

Kasper har de seneste tre år arbejdet ved Bank Nordik i Aarhus, og tidligere hos BRF Kredit og Danske Bank. Med sine 12 år i branchen som kunderådgiver har Kasper derfor meget erfaring at trække på.

”Det er vigtigt for mig at opbygge en god relation til mine kunder, og at jeg kan sætte mig i den enkelte kundes situation. Jeg er løsningsorienteret, omstillingsparat og tålmodig, og flere af mine kunder fortæller mig, at de sætter stor pris den ro, jeg udviser. Det giver dem en tryghed, og de har tillid til mig og min rådgivning,” siger Kasper.

Kasper glæder sig over at arbejde i en bank, hvor kunderne har en personlig rådgiver, der er korte beslutningsveje og højt til loftet. Det kommer både medarbejdere og kunder til gavn.

”Vi får mange henvendelser fra nye kunder, der ønsker at skifte til Andelskassen. De ved godt, at de får en kompetent, personlig rådgivning, og at vi rådgivere giver lidt af os selv i hvert møde, fordi vi sætter os i kundens sted,” fortæller Kasper.

Kasper er opvokset i Lystrup og bor nu i Hinnerup sammen med sin hustru og deres søn på 3 år. Fritiden bruges sammen med familien, og der bliver også tid til at se lidt fodbold. Som ægte aarhusianer og AGF-fan er det særligt ’De Hviies’ spil på grønsværen, han følger med i.

Kontakter

For yderligere oplysninger, kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på T: 87 99 30 74 eller E: mbm@andelskassen.dk

Billeder

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 19 afdelinger rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum