Festool

Ny konsulent til Festool på Syd- og Vestsjælland

Del

Den 2. juni startede Søren Hurup, der er bosat uden for Holbæk, som ny konsulent hos Festool Danmark. Han bliver dermed kontaktperson for værktøjsproducentens forhandlere på Syd- og Vestsjælland.

Søren Hurup er ny konsulent hos Festool
Søren Hurup er ny konsulent hos Festool

Søren Hurup har tidligere arbejdet som ekstern sælger og har som selvstændig drevet et byggemontagefirma, hvor han har været med i mange renoveringsprojekter. Han ser frem til at lære forhandlerne at kende og er topmotiveret for at fortælle om Festool.

”Da jeg første gang købte værktøj fra Festool, fandt jeg med det samme ud af, at det passer perfekt til mig. Det har nemlig lige de ekstra detaljer, som gør en nørdet håndværker som mig varm om hjertet. Det er min ambition at gøre Festools forhandlere i mit område til endnu bedre ambassadører, så de kan motivere kunderne til at tage endnu mere af Festools værktøj ned fra hylderne,” siger Søren Hurup.

Privat bor han med sine to teenagere i et bindingsværkshus med stråtag lidt uden for Holbæk, som han nyder at gå og sætte i stand. Søren Hurup har også en stor interesse for træskibe:

”Når jeg ikke arbejder, vedligeholder jeg et sejlskib, der er lavet at træ. Jeg er nok lidt en træskibstosse, der elsker at gå og nørde med istandsættelse og vedligeholdelse.”

Kontakter

Pressekontakt

Rikke Camilla Geert
FESTOOL Danmark Aps
Mobil +46 40670 1053
E-mail rikke.geert@festool.com

Andreas Holmelund
Grønbech PR og kommunikation ApS
Mobil +45 2892 0555
E-mail ah@groenbech.com

Billeder

Søren Hurup er ny konsulent hos Festool
Søren Hurup er ny konsulent hos Festool
Download

Information om Festool

Festool
Festool
Postboks 1242
2300 København S

+45 44 84 20 24http://www.festool.dk

Festool har i over 90 år haft en stor lidenskab for førsteklasses el-værktøj. Festools maskiner letter håndværkerens arbejde – og bringer dem hurtigere frem til et perfekt resultat.