DSK - De Samvirkende Købmænd

Ny kommunikationsmedarbejder hos De Samvirkende Købmænd

Del

De Samvirkende Købmænd (DSK) har fra den 16. august ansat Niels Tønning Rasmussen som ny kommunikationsmedarbejder.

Niels Rasmussen er uddannet Cand.comm. fra Roskilde Universitet og har i mere end 25 år arbejdet med kommunikation og kommunikationsrådgivning herunder daglig håndtering af en række forskellige PR og kommunikationsopgaver for både offentlige og private virksomheder. De seneste 15 år har han arbejdet som selvstændig rådgiver. Han har desuden arbejdet som ekstern lektor på Roskilde Universitet, hvor han har fungeret som vejleder og underviser på kommunikationsuddannelsen i en årrække.

Fremadrettet vil Niels Tønning Rasmussen i tæt samarbejde med det øvrige sekretariat varetage den daglige kommunikation til brancheforeningens 1.500 medlemmer samt interne og eksterne interessenter og naturligvis indgå i en række projekter til gavn for købmændene samt deres kæder og grossister.

Niels Tønning Rasmussen har stor erfaring med at arbejde på tværs af organisationer og i organisationer med mange forskellige lokaliteter rundt om i landet. Han har tidligere arbejdet i virksomheder som A/S Dansk Shell, Falck, Coca-Cola Dadeko og Falck Securitas med mere.

Kontakter

Information om DSK - De Samvirkende Købmænd

DSK - De Samvirkende Købmænd
DSK - De Samvirkende Købmænd
Islands Brygge 26
2300 København S

3962 1616http://www.dsk.dk/

Vi passer godt på den danske købmand.

Med De Samvirkende Købmænd har danske købmænd en slagkraftig brancheorganisation, der sætter mange "fingeraftryk" i dansk erhvervslovgivning.

Medlemskredsen omfatter ca. 1.400 supermarkeder, discountbutikker, nærbutikker og convenience. DSK har også samtidig et tæt samarbejde med de to grossister i den frie sektor: Dagrofa og Reitan Distribution.

I daglig tale siger vi, at DSK’s formål er at passe godt på den danske købmand. Mere formelt formuleret, så er DSK’s erklærede formål at skabe de bedst mulige vilkår for selvstændige forretningsdrivende i dansk dagligvarehandel.

Følg pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum