SMVdanmark

Ny kommunikationschef til SMVdanmark

Del

SMVdanmarks nye kommunikationschef, David Elmer, tiltræder stillingen pr. 1. august.

David Bo Elmer
David Bo Elmer

David Elmer tiltræder stillingen som ny kommunikationschef i SMVdanmark d. 1. august. Han kommer med 20 års erfaring indenfor politik, kommunikation og analyse.

David Elmer kommer til SMVdanmark fra en stilling som kommunikationschef hos tænketanken CEPOS, hvor han har været ansat siden 2018. I årene 2005-2017 var David Elmer ansat i Dansk Arbejdsgiverforening, de sidste år som pressechef. Inden da arbejdede han fem år som erhvervsjournalist. David har en bachelorgrad i økonomi og er diplomjournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole - en sjælden stærk kombination hos en kommunikationschef.

Afdelingschef og cheføkonom i SMVdanmark, Mia Amalie Holstein, udtaler:

”David Elmer har en solid politisk forståelse, analytisk tæft og rig erfaring med kommunikationsfaget. Jeg er derfor overbevist om, at han bliver et stærkt kort i vores arbejde fremadrettet.”

Ansættelsen sker som led i en større omstrukturering af SMVdanmark. Den nuværende kommunikationschef Jon Arskog bliver ny chef for medlemskommunikation den 1. august og får dermed en vigtig rolle i at sikre medlemsinddragelse og medlemsfremgang.

Kontakter

Billeder

David Bo Elmer
David Bo Elmer
Download

Information om SMVdanmark

SMVdanmark
SMVdanmark
Islands Brygge 26
2300 København S

+45 33 93 20 00https://smvdanmark.dk

Om SMVdanmark

SMVdanmark er paraplyorganisation for en række brancheorganisationer, lokale tværfaglige håndværker- og industriforeninger og flere hundrede enkeltvirksomheder. SMVdanmark repræsenterer omkring 18.000 små og mellemstore virksomheder og er den eneste hovederhvervsorganisation, der udelukkende arbejder for SMV’ernes interesser – både nationalt, lokalt og på EU-plan. Læs mere på SMVdanmark.dk

Følg pressemeddelelser fra SMVdanmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SMVdanmark

SMVdanmark: God hjælpepakke men den kommer syv måneder for sent13.10.2020 15:09:51 CESTPressemeddelelse

Langt om længe anerkender politikerne de tab, som oplevelsesindustrien har lidt under coronakrisen i forbindelse med private arrangementer uden for private hjem. Men hjælpen kommer alt for sent, mener SMVdanmark. For hjælpen er bundet op på, at man skal kunne dokumentere et tab forbundet med direkte salg til private fester og sociale begivenheder. Men ordrebogen har i månedsvis været tom, og virksomhederne kan derfor ikke dokumentere aflyste arrangementer, som aldrig er blevet booket.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum