Merkur Andelskasse

Ny kommunikationschef skal få Merkur hjem i stuerne

Del

Alle taler om klima og bæredygtighed for tiden, men Merkur Andelskasse gør noget ved det. Derfor skal endnu flere, end det er tilfældet i dag, kende til andelskassen med den 100% bæredygtige profil. Det får nu Merkur til at styrke kommunikationsindsatsen med ansættelsen af en stærk formidler.

Mette Offenberg har mere end 25 års erfaring fra mediebranchen som bl.a. redaktør og redaktionschef på DR
Mette Offenberg har mere end 25 års erfaring fra mediebranchen som bl.a. redaktør og redaktionschef på DR

Merkur har et stort potentiale i en tid, hvor klima, bæredygtighed og social ansvarlighed for alvor er på dagsordenen, både på politisk niveau og hjemme hos helt almindelige danskere. Når Merkurs nye kommunikations- og marketingschef Mette Offenberg tiltræder i andelskassen ved årsskiftet, bliver en af de væsentligste opgaver derfor at få åbnet flere danskeres øjne for, at bæredygtighed og social ansvarlighed også kan handle om, hvilken bank man har.

”Merkur har en stærk historie, hvor penge investeres i projekter og virksomheder, der gør en positiv forskel for verden. Det betyder, at man som f.eks. helt almindelig klimabevidst kunde kan være sikker på, at ens opsparing bruges til at støtte op om en bæredygtig udvikling. Der er ingen tvivl om, at der er en stor efterspørgsel på en troværdig og værdibåren bank som Merkur, så det budskab glæder jeg mig til at få ud til endnu flere - altså til bogstaveligt talt at få Merkur helt ud i de danske hjem,” siger Mette Offenberg.

Arbejdet med at nå ud til mange med sine budskaber er ikke fremmed for den nye kommunikations- og marketingchef, der har mere end 25 års erfaring fra mediebranchen som bl.a. redaktør og redaktionschef på DR, hvor hun f.eks. har stået i spidsen for erhvervsredaktionen, for økonomiprogrammerne Magasinet Penge, og for DR Kultur. Senest har hun arbejdet som selvstændig medie- og presserådgiver, med blandt andre Merkur blandt sine kunder.

Administrerende direktør i Merkur Charlotte Skovgaard glæder sig nu til at få Mette Offenberg helt ind i forretningen:

”Jeg er virkelig glad for, at det er lykkedes os at tiltrække en kapacitet som Mette Offenberg. Vi har rigtigt meget viden om bæredygtighed, som vi skal have ud at leve, og vi har en strategi om, at Merkur skal være endnu mere for endnu flere, så vi gennem vores kunder kan styrke arbejdet for en bedre verden. Med Mette i spidsen for indsatsen med at nå bredere ud med vores budskaber, har jeg fuld tillid til, at det kan lykkes,” siger Charlotte Skovgaard.

Mette Offenberg tiltræder 1. januar 2021.

Kontakter

Ann Hybertz Frandsen
Tel: 62656731
ahf@merkur.dk

Billeder

Mette Offenberg har mere end 25 års erfaring fra mediebranchen som bl.a. redaktør og redaktionschef på DR
Mette Offenberg har mere end 25 års erfaring fra mediebranchen som bl.a. redaktør og redaktionschef på DR
Download

Information om Merkur Andelskasse

Merkur Andelskasse
Merkur Andelskasse
Vesterbrogade 40
1620 København V

http://Merkur.dk

Merkur Andelskasse er Danmarks største pengeinstitut med en 100% bæredygtig profil.

Følg pressemeddelelser fra Merkur Andelskasse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Merkur Andelskasse

Merkur opnår B Corp med højeste score i Norden17.11.2020 22:28:03 CET | Pressemeddelelse

Umiddelbart er de vidt forskellige, men nu har friluftsbrandet Patagonia, madrasproducenten Auping, stjernekokken Jamie Oliver, kosmetikmærket The Body Shop, møbelproducenten Skagerak og pengeinstituttet Merkur Andelskasse alligevel noget til fælles. De er alle med i en international og eksklusiv kreds af virksomheder og brands, der med det eftertragtede B Corp certifikat kan bevise, at de er blandt de mest ambitiøse i arbejdet med at skabe en mere bæredygtig verden.

Dansk bank scorer højest på bæredygtighed i Norden17.11.2020 18:00:00 CET | Pressemeddelelse

Umiddelbart er de vidt forskellige, men nu har friluftsbrandet Patagonia, madrasproducenten Auping, stjernekokken Jamie Oliver, kosmetikmærket The Body Shop, møbelproducenten Skagerak og pengeinstituttet Merkur Andelskasse alligevel noget til fælles. De er alle med i en international og eksklusiv kreds af virksomheder og brands, der med et eftertragtet certifikat kan bevise, at de er blandt de mest ambitiøse i arbejdet med bæredygtighed.

Vi har brug for dit lederskab i den grønne omstilling - og vi er mange, der venter på dig!5.10.2020 16:11:31 CEST | Pressemeddelelse

Kære Mette Frederiksen Så er det igen sæson for den traditionsrige åbning af vores folketing og den efterfølgende meget lange åbningsdebat. Der vil traditionen tro blive sagt rigtigt mange ord i denne uge, og selvom meget altså vil være som det plejer, er i år dog særlig. Dels, selvfølgelig, fordi vi er midt i en pandemi, der ikke venter på ord og taler, men løses ved konkret og resolut handling, og tak for den. Men også fordi vi står overfor en anden og meget større udfordring, der ligeledes kræver meget mere end ord og taler fra jer politikere. Der kræver store, langsigtede og visionære initiativer og handlinger. Jeg taler selvfølgelig om klimaet. Klimaet venter, ligesom corona heller ikke på ord og taler, og vi har derfor brug for at du handler, går forrest og viser, at du mener det. Jeg står i spidsen for Merkur Andelskasse - et pengeinstitut, der arbejder for den grønne omstilling. Det har vi gjort i snart 40 år, og vi har haft en finger med i lidt af hvert. Sagt i al ubeskedenhed

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum