Ishøj Kommune

Ny kommunalt affaldsselskab tager fat på arbejdet

Del

De fem kommuner Ishøj, Vallensbæk, Albertslund, Ballerup og Furesø har netop søsat deres eget affaldsselskab, Ressourceindsamling A/S

Når borgerne i Ishøj, Vallensbæk, Albertslund, Ballerup og Furesø i fremtiden får hentet deres affald, vil der stå Ressourceindsamling A/S på siden af skraldebilerne, mens skraldemændene vil have et nyt logo på deres tøj.

Det skyldes, at de fem kommuner netop har søsat deres eget affaldsselskab, som nu tager over for det hidtidige renovationsselskab, Remondis.

”Som borger skal du bare gøre, som du plejer, når du skal af med dit affald. Det nye kommunale selskab har overtaget både biler og mandskab fra den tidligere renovatør, så udover nye logoer på bilerne og ryggen af medarbejderne, vil du som borger ikke mærke forskel. Hvis du alligevel mærker forskel, bliver det formentlig til det bedre,” siger Ole Bjørstorp, borgmester i Ishøj Kommune, med et glimt i øjet.

Ressourceindsamling A/S får direktør Kim Brede Wagner ved roret og vil have kundecenter i Vestforbrændingen.

Det nye selskab begyndte at indsamle affald den 6. april og vil tømme almindelig husholdsningsaffald, storskrald og haveaffald.

Boligafdelinger med nedgravede beholdere og kuber vil fortsat få dem tømt af selskabet Remondis.

Faktaboks: Hvad er Ressourceindsamling A/S?
Ressourceindsamling A/S blev oprettet i november sidste år, da en privat renovatør havde skabt usikkerhed om affaldsindsamlingen i kommunerne Albertslund, Ballerup, Furesø, Ishøj og Vallensbæk.

Med stiftelsen af det nye kommunale affaldsselskab Ressourceindsamling A/S ønsker de fem kommuner at give borgerne større forsyningssikkerhed i fremtiden.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum