SMVdanmark

Ny kåring hylder menneskene bag de små og mellemstore virksomheder

Del

Årets SMV er en ny kåring, der vil sætte fokus på de små og mellemstore danske virksomheders rolle i samfundet ved at hylde de mennesker, der hver dag knokler i de danske SMV’er. Årets SMV løber af stablen første gang den 4. juni 2020, hvor tre priser uddeles til personer eller teams, der fortjener et ekstra skulderklap.

Betydningen af de små og mellemstore virksomheder afspejles ikke altid i den offentlige debat. Det vil Årets SMV lave om på. Årets SMV er en ny kåring, der hylder ildsjælene bag de små og mellemstore virksomheder. Bag Årets SMV står de to nonprofitorganisationer, ASNET Board og SMVdanmark. 

Der er brug for fokus på SMV’erne

”På trods af, at de små og mellemstore virksomheder udgør rygraden i dansk erhvervsliv og beskæftiger over halvdelen af de privatansatte, får de ofte ikke den respekt, de fortjener. Det skal denne pris give dem. Årets SMV er derfor dedikeret SMV’er med 10-150 ansatte,” siger Henrik Nielsen, direktør i ASNET Board og initiativtager til Årets SMV.

Ane Buch, der er adm. direktør i SMVdanmark, supplerer:

”Der går rigtig mange dygtige mennesker rundt ude i landets SMV’er. Det er de ildsjæle, der driver Danmark og dem skal vi fejre. Derfor har vi skabt Årets SMV – en pris vi har manglet.”

Erhvervslivets hjælpere bakker op

Initiativet får stor opbakning fra flere virksomheder, heriblandt Jyske Bank og DAHL Advokatfirma, der har valgt at blive Premium partnere på arrangementet.

”Vi ser blandt vores erhvervskunder og andre virksomheder det fantastisk flotte og dybt professionelle arbejde, der bliver udført i danske SMV’er. Derfor er vi glade for og stolte over, at vi får lov til at være med til at hylde de mennesker, der går forrest og skaber resultater til gavn for os alle. Med en kombination af en professionel jury og ’folkets dom’, mener vi, at prisen som Årets SMV er et af de største skulderklap man kan få, for sin afgørende rolle i en virksomheds udvikling,” siger Rune Møller, direktør i Jyske Bank.

”Som juridisk-forretningsmæssigt-kommercielle rådgivere er vi helt tæt på og er med til at påvirke den indsats, adfærd og handling, som skaber alle resultaterne. At sætte fokus på de mennesker, som skaber resultaterne og arbejde med at forstå de håndtag, de trækker i for at flytte deres virksomheder, vil tjene til stor inspiration for os alle,” lyder det fra Anders Madsen Pedersen, der er kommerciel direktør i DAHL Advokatfirma.

Årets SMV er tre priser

Årets SMV 2020 består af tre kåringer i kategorierne ’Direktør’, ’Bestyrelse’ og ’Transformation’. Alle kan indstille personer eller teams, der har gjort sig fortjent til det, og alle vil komme i betragtning. Afgørelsen ligger delvist i hænderne på ’folket’, der via en internetafstemning kan stemme på de nominerede kandidater og delvist i hænderne på en professionel jury bestående af fem kompetente profiler med erfaring fra og viden om SMV-segmentet.

Kandidater til Årets SMV kan indstilles på aaretssmv.dk/kaaringer/
 
Læs mere om ASNET Board på ASNET.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om SMVdanmark

SMVdanmark
SMVdanmark
Islands Brygge 26
2300 Købehavn S

+45 33 93 20 00https://smvdanmark.dk

Om SMVdanmark

SMVdanmark er paraplyorganisation for en række brancheorganisationer, lokale tværfaglige håndværker- og industriforeninger og flere hundrede enkeltvirksomheder. SMVdanmark repræsenterer omkring 18.000 små og mellemstore virksomheder og er den eneste hovederhvervsorganisation, der udelukkende arbejder for SMV’ernes interesser – både nationalt, lokalt og på EU-plan.

Læs mere på www.SMVdanmark.dk

Følg pressemeddelelser fra SMVdanmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SMVdanmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum