Salling Group

Ny kæmpeserie på vej: 6.000 varer i Bilka og føtex skifter navn

Del

Mere end 6.000 varer skifter navn og samles under ét fælles mærke, der trækker tråde tilbage i Salling Groups historiske rødder.

Når danskerne fremover lægger vejen forbi føtex og Bilka, ser en stor del af varerne ikke helt ud, som de plejer. Flere end 6.000 varer får nemlig både nyt navn og ny emballage i forbindelse med lanceringen af en ny kæmpeserie fra Salling Group.

Under navnet Salling samler de to dagligvarekæder en lang række produkter under Salling-navnet med en klar reference til virksomhedens grundlægger, Herman Salling, og ejere i Salling Fondene. En af grundlæggerens kerneværdier var at tilbyde gode varer til gode priser, og det er også filosofien bag den nye serie.

- God kvalitet og gode priser har været grundstenen i vores forretning i over 100 år. Derfor er vi også begejstret over at kunne samle gode, almindelige hverdagsvarer til en god pris på hylderne under Salling-navnet, fortæller Jean Ladehoff, der er kategoridirektør i Salling Group, som står bag blandt andet føtex og Bilka.

Blandt de 6.000 varer gemmer sig alt fra dåsetomater og pålæg til toiletpapir og sølvpapir. Salling-serien har med andre ord det hele og vil samle en lang række varer i forskellige kategorier – for eksempel Salling ØKO, som kommer til at bestå af 500 økologiske varer til de kunder, der gerne vil have økologi og økonomi til at gå hånd i hånd.

- I Salling Group skal det være nemt og gennemskueligt at købe ind til hverdagen. Derfor har vi gjort os umage med at skabe en produktserie, hvor kunder let kan se og afkode, hvad det er, de køber, siger Jean Ladehoff og fortsætter:

- Vores opgave er at opfylde kundernes ønsker og behov for varer med vores private-label serier. Kunderne har tidligere taget rigtig godt imod både Vores, budget og Princip!, og vi håber, at kunderne vil synes om den nye Salling-serie, siger Jean Ladehoff.

De første varer er allerede blevet døbt på ny, og blandt andet Salling ØKO er på hylderne i slutningen af august. I løbet af det næste år vil samtlige 6.000 varer kunne findes under navnet Salling.

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling, BR og Wupti arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Cirka 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum