Danske Andelskassers Bank A/S

Ny investeringsrådgiver fokuserer på konkurrencedygtige og skræddersyede løsninger

Del

Andelskassen har ansat 34-årige Rasmus Daniel Skov Nielsen som investeringsrådgiver.

Som investeringsrådgiver er det vigtigt for Rasmus Daniel Skov Nielsen at have en god og tæt dialog med sine kunder, og at han kan levere skræddersyede løsninger, som matcher den enkelte kundes præferencer og ønsker.

”Gennem min karriere har jeg altid haft stort fokus på investeringsrådgivning, hvor kunden er i fokus. Det er vigtigt for mig at skræddersy individuelle løsninger med mine kunder, ligesom det tilsvarende er vigtigt for mig at bruge min investeringsfaglighed og at levere gode afkast.

Den rette hylde

Rasmus har tidligere arbejdet 14 år hos Sparekassen Kronjylland. Han er oprindeligt uddannet kunderådgiver, men har siden 2014 arbejdet som investeringsrådgiver, formuerådgiver og fagchef for investering hos Sparekassen Kronjylland. Det var først, da han kastede sig over investeringsområdet, at han vidste, at det var hans rette hylde.

”Jeg brænder for investeringsområdet, og der var ingen vej tilbage, efter jeg prøvede det. Jeg synes, det er interessant at fordybe mig i de finansielle markeder, og at det er forbundet med en vis spænding. For mig handler det om at lave langtidsholdbare investeringer, der skaber værdi for mine kunder,” fortæller Rasmus.

Som investeringsrådgiver i Andelskassen glæder Rasmus sig over det tætte faglige samarbejde med kollegerne i investeringsafdelingen. Samtidig stemmer bankens værdier godt overens med Rasmus’ egne.

”Jeg har et rigtig godt samarbejde med kollegerne, hvor vi bruger vores team til faglig sparring, så vi ud fra vidensdeling, erfaring og analyser kan give en fornuftig risikospredning og samtidig manøvrere rundt i markedstendenserne. Derudover går Andelskassens værdier godt i tråd med min måde at arbejde på. Det er en flad organisation, der værner om den personlige kunderelation, og at vi mødes på kundernes præmisser. Det tiltaler mig,” siger Rasmus.

Rasmus er født og opvokset i Randersbydelen Vorup, men bor nu i bydelen Over Hornbæk med sin hustru og deres datter på 2,5 år. Fritiden bruger han med familien, og når vejret er godt, kører han gerne en tur i sin veteranbil.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere oplysninger, kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på T: 87 99 30 74 eller E: mbm@andelskassen.dk

Billeder

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 18 afdelinger rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum