Ny homeduo på Fyn: ”På mange måder minder det om et ægteskab”

Del

Indehavere: De lokale ejendomsmæglere Martin Larsen og Henrik Christoffersen er så ens, men samtidig så forskellige. Fra 1. november er de fælles om fire home-forretninger på Fyn.

Odense og Nordfyn har fået en ny home-mæglerduo. Martin Larsen er pr. 1. november trådt ind som indehaver af 4 home-forretninger sammen med Henrik Christoffersen, der fortsætter som indehaver af: home Odense C, home Ejerlejlighedsbutikken, home Odense Nord og home Nordfyn.

Martin Larsen erstatter Poul Jensen, der stopper som ejendomsmægler efter en lang årrække.

Den nye duo glæder sig til at tage fat og har store ambitioner for fremtiden.
”Vi ønsker at have de mest tilfredse medarbejdere på Fyn. Det er vigtigt, at folk er glade for at være her, at de føler et stort medansvar og selv er med til af definere deres hverdag – så kommer mange ting af sig selv. Belært af erfaring kan vi løfte mest i flok i stedet for at være individualister og køre sit eget show. Et godt teamwork med glade og tilfredse medarbejdere er vejen frem, først og fremmest, ” forklarer home-mægler Henrik Christoffersen.

Målet er så sandelig også at forblive markedsledende i deres primære postnumre, men fokus på markedsandele skal ikke fylde alt i hverdagen, understreger de.

”Det skal være sjovt og inspirerende at gå på arbejde, og vi har et stærkt team, som arbejder tæt sammen i hverdagen.”

Henrik og Martin kender hinanden særdeles godt gennem snart 10 år, inden de nu fusionerer som lederduo for 15 medarbejdere.


Livsstil og hobby
”Vi deler samme passion for faget. Vi har samme glæde ved vores arbejde og deler mange af de samme værdier og grundholdninger. Vi ser det ikke som et job, men som en livsstil. Det er alfa og omega for os, ” lægger Henrik ud.

”Ja, vores arbejde er også vores hobby. Vi har begge en fantastisk glæde ved gå på arbejde, ” supplerer Martin.

Det er ikke bare noget, de siger – at de er enige. Det viser en DISC-test af de to fyre også. Faktisk ligger kurven så præcist oven i hinanden, at fagpersoner næsten ikke tror det muligt.

”På mange måder minder det om et ægteskab. At vi ved, hvad hinanden tænker – og ved, hvor vi har hinanden. Vi kan tage beslutninger uden at trykprøve det hos den anden, ” forklarer Henrik.


Stor drøm 

For Martin er indehaver-rollen næste og naturlige skridt i karrieren efter 10 år med ansvar for lejlighedssalget – og senest også som partner i home Ejerlejlighedsbutikken.

”Det er en stor drøm for mig, og jeg kunne virkelig ikke forestille mig at udleve den med nogen bedre end Henrik ” siger han.

Pludselig er det Henrik, der er den erfarne i samarbejdet – nu hvor den hidtidige kompagnon stopper.

”Nu har jeg haft et fortrinligt samarbejde med Poul i 10 år. Jeg får én, der er yngre og mere fast i kødet…, ja nu er det mig, der er den aldrende, ” griner Henrik højlydt.


Squash og cykelsport
Henrik er ’hele fire år’ ældre end Martin, kan vi tilføje. 37 og 41 år er de. Mens Henrik lever et travlt familieliv med kone, tre børn i alderen 3, 7 og 10 år…

”Og villa, Volvo, vovse. Ja, det har jeg faktisk. ”

Så er Martin fortsat en fri fugl i sin lejlighed i TBT og dyrker et aktivt fritidsliv med venner, squash og fitness.

Men ’den aldrende’ holder en ganske fornuftig form trods de familiære forpligtelser. Tre gange om ugen kører han med forskellige cykelklubber i Odense – Alé, CMO og Gravel Fyn – hvor han har et stort netværk og fællesskab.

”Cykelsporten er en stor passion for mig, og det bliver typisk til 200 kilometer om ugen. Det er samtidig en stor glæde, at imens jeg laver noget, jeg elsker, så skaber jeg mange gode kontakter. Og det er bestemt også en gevinst for vores virksomhed,” siger Henrik.

home-kæden i Odense
home-kæden har yderligere fire forretninger i Odense-området, hvor brødrene Jakob og Morten Nielsen er indehavere i home Tarup, home Hunderup og home Odense Syd-Øst. Hos home Dalum er det ejendomsmægler Daniel Andersen, der har nøglerne

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om home a/s

home a/s
home a/s
Søren Frichs Vej 36 F
8230 Åbyhøj

+45 86154300http://home.dk/

home-kæden - kort fortalt

home er ejendomsmæglerkæde for Danske Bank-koncernen og et 100 % ejet datterselskab af Realkredit Danmark.

Det er homes mission at være ejendomsmægler for alle, der flytter.
I home hjælper vi dig godt på plads i boliglivet.

  • home er landets mest kendte ejendomsmæglerkæde*
  • home blev stiftet den 1. august 1989
  • home omsætter årligt boliger for en værdi af 30-35 mia. kr.
  • home har over 900 ansatte
  • home er en franchise-kæde
  • home har ca. 120 franchisetagere
  • home har 181 home-butikker fordelt over hele landet**
  • homes ejendomsmæglere formidler også lejeboliger
  • home har særligt uddannede køberrådgivere
  • home har 4 servicecentre, hvor specialister klarer alt papirarbejdet i handlen.

Find nærmeste home-forretning her, eller ring på tlf. 8615 4300.


Kom godt hjem!

*  Kilde: Analyseinstituttet YouGov, brandtracking medio 2020.
** medio 2021.

Følg pressemeddelelser fra home a/s

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra home a/s

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum