Sammenlign.nu

Ny gigant indenfor smartphones

Del

En chokerende nyhed er kommet ud, at nu kan din næste telefon komme til at være en hybrid af de to største på smartphone markedet. Apple og Samsung har nemlig indgået et samarbejde, der skal være med til at skabe en super smartphone.

To store giganter indenfor smartphones har nu indgået et samarbejde for at skabe den vildeste smartphone på markedet. De vil kombinere deres bedste ideer og nyeste teknologi for at slå de andre væk fra markedet. 

"Vi vil komme til at lære fra hinanden og dermed kunne skabe en smartphone som verden aldrig har set før" udtaler direktøren for Apple, Tim Cook. Dog ved de endnu ikke, hvilket navn den nye smartphone skal gå under, men det kommer højst sandsynligt til at være et helt tredje navn, der kommer til at repræsentere begge giganter. 

Hvad præcis de to gigangter kan lave af nye tiltag ved en ny smartphone er endnu uvist og der er endnu ikke så mange informationer om den nye smartphone, men det vil komme i løbet af 2019 og 2020. 

Den nye smartphone kommer til at have et prisleje på mellem 10-20.000 kr. alt efter størrelse og skal være med til at sætte kursen for fremtidens smartphones. Om de andre mærker så vil kunne følge med den nye konkurrent og om der kommer til at komme flere hybrider fra samarbejdet mellem Apple og Samsung vil fremtiden vise.

Rolf Hansen fra Sammenlign.nu tilføjer "hvis Apple og Samsung ikke tør give modparten den rette tillid, så kommer det til at blive en mangelfuld smartphone, der ikke kommer til at få de nyeste og fineste finesser med. Det vil gøre at hele ideen bliver tabt på gulvet".

Der bliver også stillet store spørgsmål omkring styresystemet i den nye smartphone, da Apples styresystem er iOS og Samsungs er Androids. Men begge firmaer er meget sparsomme med deres informationer og beder om tålmodighed, da informationerne vil komme løbende i 2019 og 2020. 

Den nye hybrid smartphone vil komme på markedet i efteråret 2020. 

Læs mere hos Sammenlign.nu

Nøgleord

Billeder

Links

Information om Sammenlign.nu

Sammenlign.nu
Sammenlign.nu
Borupvang 2b
2750 Ballerup

https://sammenlign.nu

Sammenlign.nu har til formål at gøre det nemmere for alle i Danmark at finde de billigste priser og få de bedste økonomiske tips, til hvordan du kan spare flest penge.