Danske Andelskassers Bank A/S

Ny forsikringsspecialist i Andelskassen har fokus på at rådgive privatkunder

Del

Andelskassen har ansat Søren Kjær fra Aabybro som forsikringsspecialist.

Det lå slet ikke i kortene, at Søren Kjær skulle blive specialist inden for forsikringer, for da han voksede op i Kaas i Vendsyssel, var han i mange år overbevist om, at han skulle følge i faderens fodspor og blive bilforhandler.

”Først skulle jeg have noget salgserfaring, så jeg blev uddannet i tøjbranchen hos Kaufmann og var efterfølgende sælger i flere brancher, blandt andet autobranchen. I 2001-2002 havde jeg desuden et spændende ophold i den tyske by Augsburg, hvor jeg solgte danske møbler,” fortæller Søren Kjær.

”Efterfølgende blev jeg kontaktet af Topdanmark, som tilbød både job og uddannelse inden for forsikringsbranchen – og siden har jeg ikke tænkt mere på at blive bilforhandler. Forsikring var bare den rigtige hylde for mig,” fastslår Søren Kjær.

”Her fik jeg en fantastisk oplæring, og gennem mere end 12 år hos Topdanmark arbejdede jeg med både pension samt forsikringer til privat- og erhvervskunder. Det gav mig en solid og brugbar erfaring, som nu kan bruges i mit nye job hos Andelskassen,” siger Søren Kjær.

Hos Andelskassen bliver han en del af bankens kompetencecenter, hvor specialister inden for forskellige fagområder assisterer kollegerne i filialnettet med at rådgive kunderne – i Sørens tilfælde altså forsikring.

”Jeg blev tiltrukket af stillingen i Andelskassen, fordi her er mulighed for at fordybe sig inden for forsikringer til private og virkelig leve op til titlen som specialist. Med jobskiftet går jeg fra at være sælger til at være rådgiver og sparringspartner, og det passer faktisk endnu bedre til min personlighed. Derfor er jeg helt sikkert landet på rette hylde her i Andelskassen, afslutter Søren Kjær, der har fået ansvaret for Andelskassens filialer i Varde, Skjern og Koldby.

Søren er familiemenneske med stort F. Privat er han gift med Charlotte, og sammen har de to børn på 12 og 15 år. Håndbold er den store fælles interesse, og han i flere år været på trænerbænken for både datterens og sønnens ungdomshold. Ferierne nyder de gerne sammen ved Gardasøen, og på vejen derned besøger de Sørens tidligere kolleger i Augsburg. Det er blevet en god tradition.

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt venligst kommunikations- og marketingchef Søren Rimmen på telefon 87 99 30 33 eller pr. mail sri@andelskassen.dk.

Billeder

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 19 afdelinger rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum