Niras A/S

Ny forretningschef i NIRAS

Del

NIRAS foretager en lederrokade i sin Food & Beverage forretningsenhed. Olav Vind Larsen bliver den 1. august forretningschef i Food & Beverage, der leverer design og rådgivning til den skandinaviske og internationale føde- og drikkevareindustri.

NIRAS’ nuværende markedsdirektør Olav Vind Larsen overtager 1. august rollen som forretningschef for forretningsenhed Food & Beverage .

”Jeg ser frem til ledelsesopgaven i Food & Beverage. Vi har et godt team, og det er essentielt for, at vi fortsat bliver anset som den foretrukne rådgiver i branchen. Vi fortsætter den strategiske indsats, der skal sikre NIRAS en solid position på de skandinaviske markeder, samtidig med at vi rådgiver vores globale key accounts. Jeg glæder mig til samarbejdet med nuværende såvel som nye kolleger,” siger Olav Vind Larsen om sin nye rolle.

Leder med fokus på kunder og teknisk udvikling

Som en del af NIRAS’ ledergrupper inden for Procesindustri har Olav Vind Larsen de seneste to år haft en tværgående rolle inden for salgs- og forretningsudvikling – særligt med fokus på at styrke NIRAS’ position i Norge og Sverige.

Samtidig har Olav stået for at udvikle en række key accounts, ligesom han tidligere har arbejdet med forretningsledelse i en række forskellige roller i NIRAS – primært inden for fødevareområdet.

”Olav har et stærkt kundefokus og en solid teknisk indsigt samt erfaring fra rådgivning til store dele af fødevareindustrien. Han har derfor den rette profil til at stå i spidsen for det fortsatte arbejde med at styrke og udvikle NIRAS’ services og kunderelationer til den globale føde- og drikkevareindustri sammen med de øvrige Food & Beverage-enheder,” fortæller NIRAS’ direktør for procesindustri, Thomas B. Olsen.

Ny markedschef med fokus på Beer & Beverage

Den nuværende key account-ansvarlige Nina Lassen Simonybliver med lederrokaden ny markedschef. Her vil hun få ansvaret for at opbygge og vedligeholde relationen til en række af NIRAS’ store kunder i bryggeriindustrien.

Nøgleord

Kontakter

Thomas B. Olsen
Direktør - NIRAS Procesindustri
Mobil: +45 3071 3961
E-mail: thbo@niras.dk

Billeder

Links

Information om Niras A/S

Niras A/S
Niras A/S
Sortemosevej 19
3450 Allerød

+45 4810 4200https://www.niras.dk

NIRAS er blandt Skandinaviens førende, rådgivende ingeniørvirksomheder.

Med et bredt felt af ekspertiser inden for procesanlæg, industri og byggeri over energi, miljø, vand & forsyning til infrastruktur, udviklingsbistand og byplanlægning bidrager NIRAS til løsninger på en lang række af de største samfundsudfordringer.

Følg pressemeddelelser fra Niras A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Niras A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum