DI Roskilde Køge Bugt

Ny formand i DI Roskilde/Køge Bugt

Del

Adm. direktør Carsten K. Jensen, CKJ Steel A/S i Køge bliver ny formand for DI Roskilde/Køge Bugt.

Ved et bestyrelsesmøde onsdag den 28. februar pegede en enstemmig bestyrelse på Carsten K. Jensen som efterfølger til Torben R. Strand, tidligere Site Manager hos NUNC A/S Thermo Fisher Scientific. Torben R. Strand er stoppet som formand, da han har tiltrådt nyt job uden for DI Roskilde/Køge Bugts område.

- Vores virksomheder står over for en meget stor opgave. I Roskilde/Køge-området er der under 17 pct., som vælger en erhvervsuddannelse efter folkeskolen, og det er alt for lidt. Vi ved, at vi allerede nu mangler kvalificeret faglært arbejdskraft, og det bliver ikke nemmere i årene fremover. Den udfordring vil jeg gerne sætte højere på virksomhedernes og politikernes dagsorden, siger Carsten K. Jensen, ny formand for DI Roskilde/Køge Bugt.

- Grobunden for vækst - i vores virksomheder og for hele området - er dygtige medarbejdere. Om det er ufaglærte, faglærte eller højtuddannede, så er de bare sværere at finde end for få år siden. Det skal vi gøre noget ved nu, ellers risikerer vi, at den nuværende gode vækst stopper i Roskilde/Køge Bugt, siger Carsten K. Jensen.

Han håber, at de nyvalgte byråd fortsat vil samarbejde med erhvervslivet, når der skal arbejdes med mærkesager i de kommende år.

- For uden vækst hos virksomhederne vil der ikke være penge til den øgede velstand, vi alle gerne vil have del i.

DI Roskilde/Køge Bugt har også andre mærkesager, som den nye formand og den øvrige bestyrelse vil arbejde for i de kommende år.

- Mange steder i vores område kan det være meget vanskeligt at skaffe de fornødne kvalificerede medarbejdere, fordi de ganske enkelt ikke kan komme på arbejde. Det lyder som en skrøne, men fakta er, at der flere steder slet ikke kører nok busser ud til vores erhvervsområder. Og så kan det jo være svært at komme på arbejde, hvis man ikke har andre transportmuligheder. Det skal vi også have gjort noget ved, siger Carsten K. Jensen.

- Jeg ser frem til et rigtig godt samarbejde med de fem borgmestre og deres embedsmænd i vores område. Jeg er sikker på, at vi i fællesskab kan skabe endnu bedre vilkår for vækst i vores område, siger Carsten K. Jensen.

Bestyrelsen for DI Roskilde/Køge Bugt:

• Carsten K. Jensen, CKJ Steel A/S, formand, Køge

• Christian Midé-Andersen, F. Junckers Industrier A/S, næstformand, Køge

• Keld G. Nielsen, Stryhns A/S, næstformand, Roskilde

• Pia Larsen, MJ Service A/S, Roskilde

• Jørn O. Stryger, CP Kelco ApS, Lille Skensved

• Martin Nyrop Larsen, Hvalsø Savværk A/S, Hvalsø

• Niels Hermansen, dnp denmark as, Karlslunde

• Thomas Krøyer, Leman International System Transport A/S, Greve

• Vegard Hetting¸ NUNC A/S Thermo Fisher Scientific, Roskilde.

 Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

Kontaktinformation:

For yderligere kommentarer kontakt Carsten K. Jensen, tlf.: 4046 1078 eller regionalforeningskonsulent Karsten Almosetoft, kaa@di.dk, tlf.: 2088 3921.

Billeder

Information om DI Roskilde Køge Bugt

DI Roskilde Køge Bugt
DI Roskilde Køge BugtFor yderligere information om DI Roskilde/Køge Bugt:

Chefkonsulent Karsten Almosetoft
Mail: kaa@di.dk
Tlf. 3377 3987
Mobil: 2088 3987

Sekretær Karen Blum
Mail: kab@di.dk
Tlf. 3377 3677

Følg pressemeddelelser fra DI Roskilde Køge Bugt

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Roskilde Køge Bugt

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum