ROCWOOL Fonden

Ny formand for ROCKWOOL Fonden

Del

København, den 6. marts 2023

Direktør Bo Joachim Kähler er på fondens årsmøde den 3. marts 2023 udpeget som ny formand for ROCKWOOL Fonden. Den hidtidige formand, Merete Eldrup, udtræder samtidig af bestyrelsen.

Bo Joachim Kähler siger:

- Min væsentligste opgave er at sikre kontinuitet, og at bestyrelsen råder over de rette kompetencer. Vi er i gang med at finde yderligere to eksterne profiler, som vi ønsker, der skal kunne indtræde i formandskabet.

Bo Joachim Kähler, f. 1957, er uddannet civilingeniør og har siden 2003 været medlem af ROCKWOOL Fondens bestyrelse. Sideløbende har han bestridt en række direktørposter indenfor IT-branchen og beskæftiger sig i dag overvejende med opstartsvirksomhed på sundhedsområdet.

Bo Kähler er efterkommer af Dorrit Kähler, medstifter af ROCKWOOL Fonden i 1981. Han takker på fondens vegne Merete Eldrup for hendes indsats i fondens bestyrelse gennem de seneste 4 år, de seneste 3 som formand.

Kontakter

Bodil Wullum Nielsen
Formidlingsansvarlig

Mobil: +45 60 57 54 75

Følg pressemeddelelser fra ROCWOOL Fonden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ROCWOOL Fonden