Region Hovedstaden

Ny formand for Region Hovedstadens Trafikudvalg

Del

Efter et konstituerende møde i går i Region Hovedstadens Trafikudvalg er Jens Mandrup fra SF blevet valgt som ny formand.

Jens Mandrup, som tidligere har været formand for Region Hovedstadens Miljø- og Trafikudvalg  ser frem til at fortsætte arbejdet med det trafikpolitiske:

”Trafik er noget, som optager rigtig mange borgere i Region Hovedstaden, og derfor ser jeg frem til at arbejde videre med området. For mig er det yderst vigtigt, at der er velfungerende sammenhængende kollektiv trafik i hele Region Hovedstaden,” siger Jens Mandrup.

Jens Mandrup glæder sig også over, at udvalget er stærkt besat:

"Det er positivt, at der er stærke kræfter fra alle partier repræsenteret i udvalget, herunder to partiledere. Samtidig er der også geografisk repræsentation fra hele regionen i udvalget, hvilket jeg synes er rigtig godt,” siger Jens Mandrup.

Trafikudvalget består af flg. medlemmer:

Jens Mandrup (F), formand

Martin Baden (A), næstformand

Christoffer Buster Reinhardt (C)

Erik Rostell Gregersen (A)

Susanne Due Kristensen (A)

Freja Södergran (O)

Martin Geertsen (V)

Anne Ehrenreich (V)

Tormod Olsen (Ø)

Processen med at vælge formand og næstformand i Region Hovedstadens stående udvalg sker på udvalgsmøder i den nærmeste fremtid.

For yderligere oplysninger:

Region Hovedstadens pressevagt, tlf. 70209588

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum