Region Hovedstaden

Ny formand for Region Hovedstadens Trafikudvalg

Del

Efter et konstituerende møde i går i Region Hovedstadens Trafikudvalg er Jens Mandrup fra SF blevet valgt som ny formand.

Jens Mandrup, som tidligere har været formand for Region Hovedstadens Miljø- og Trafikudvalg  ser frem til at fortsætte arbejdet med det trafikpolitiske:

”Trafik er noget, som optager rigtig mange borgere i Region Hovedstaden, og derfor ser jeg frem til at arbejde videre med området. For mig er det yderst vigtigt, at der er velfungerende sammenhængende kollektiv trafik i hele Region Hovedstaden,” siger Jens Mandrup.

Jens Mandrup glæder sig også over, at udvalget er stærkt besat:

"Det er positivt, at der er stærke kræfter fra alle partier repræsenteret i udvalget, herunder to partiledere. Samtidig er der også geografisk repræsentation fra hele regionen i udvalget, hvilket jeg synes er rigtig godt,” siger Jens Mandrup.

Trafikudvalget består af flg. medlemmer:

Jens Mandrup (F), formand

Martin Baden (A), næstformand

Christoffer Buster Reinhardt (C)

Erik Rostell Gregersen (A)

Susanne Due Kristensen (A)

Freja Södergran (O)

Martin Geertsen (V)

Anne Ehrenreich (V)

Tormod Olsen (Ø)

Processen med at vælge formand og næstformand i Region Hovedstadens stående udvalg sker på udvalgsmøder i den nærmeste fremtid.

For yderligere oplysninger:

Region Hovedstadens pressevagt, tlf. 70209588

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Politikere i Region Hovedstaden: Børn med psykisk sygdom skal hjælpes tidligere og hurtigere6.9.2018 16:26pressemeddelelse

Et flertal i regionsrådet blev tirsdag enige om en aftale for økonomien for psykiatrien i 2019. Aftalen afsætter 63 mio. kr. til blandt andet børn- og ungdomspsykiatrien, forebyggelse af genindlæggelser, forebyggelse af tvang, hurtigere udredning og behandling, styrket samarbejde med kommunerne og opsøgende team. Aftalen sætter dermed en tyk streg under politikernes fokus på at skabe bedre vilkår for mennesker med psykisk lidelse.

Politikerne i Region Hovedstaden afsætter 72 mio. kr. til hospitalerne1.9.2018 06:00pressemeddelelse

Politikerne i Regionsrådet afsatte fredag ca. 72 mio. kr. til blandt andet bedre forhold for fødende og deres familier på fødeafdelingerne, flere hænder på mave- og tarmafdelingerne, kortere ventetid på høreapparater og hospicepladser til børn og unge med alvorlig og livstruende sygdom. Derudover afsatte politikerne ca. 22 mio. kr. at gøre lægernes arbejde i Sundhedsplatformen nemmere.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum