Region Hovedstaden

Ny formand for Region Hovedstadens social- og psykiatriudvalg

Del

Efter et konstituerende møde i Region Hovedstadens social- og psykiatriudvalg er Susanne Due Kristensen fra Socialdemokratiet blevet valgt som ny formand.

Susanne Due Hansen ser frem til at arbejde med netop det område:

​”Jeg brænder, i lighed med de øvrige nye medlemmer, for at gøre en positiv forskel på social-og psykiatriområdet. Der er masser af positiv energi og engagement i udvalget og vi glæder os til komme i gang med det politiske arbejde”, siger Susanne Due Kristensen.

Den nye formand sender samtidigt en opfordring til Christiansborg:

”Vi skal have mere fokus på samtidig fysisk og psykisk sygdom. Det er helt uhørt i et velfærdssamfund som vores, at nogle borgere med psykisk sygdom har en levealder der er 15-20 år lavere end gennemsnittet. Psykiatrien er presset, og det er på tide, at Christiansborg kommer ind i kampen og bevilliger et permanent økonomisk løft af området. I social- og psykiatriudvalget er der bred enighed om, at en god begyndelse kan være, at en større del - helst alle- af satspuljemidlerne konverteres til permanente midler, så borgere med psykisk sygdom ikke oplever, at velfungerende indsatser pludselig ophører, fordi kassen er tom,” siger Susanne Due Kristensen.

Region Hovedstadens social- og psykiatriudvalg består af ni medlemmer:

Susanne Due Kristensen (A), formand

Martin Schepelern (Å), næstformand

Peter Westermann (F)

Karsten Skawbo-Jensen (C)

Hanne Andersen (A)

Maria Gudme (A)

Henrik Thorup (O)

Niels Høiby (I)

Marianne Frederik (Ø)

Yderligere oplysninger:

Pressevagten i Region Hovedstaden, tlf.: 70 20 95 88

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Årets Hovedstadspris: Ny pris hædrer dem, der går forrest i udviklingen af hovedstaden25.1.2019 07:30:16Pressemeddelelse

Region Hovedstaden uddeler i år for første gang Hovedstadsprisen. Prisen gives for en særlig indsats, der har styrket hovedstadsregionen via initiativer eller formidling, der sætter hovedstadsregionen på landkortet. Prisen overrækkes fredag til afgående rektor for IT-Universitetet, Mads Tofte, fordi han har sat digitalisering på dagsordenen og fået flere kvinder til at tage en uddannelse indenfor IT.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum