Region Hovedstaden

Ny formand for Region Hovedstadens social- og psykiatriudvalg

Del

Efter et konstituerende møde i Region Hovedstadens social- og psykiatriudvalg er Susanne Due Kristensen fra Socialdemokratiet blevet valgt som ny formand.

Susanne Due Hansen ser frem til at arbejde med netop det område:

​”Jeg brænder, i lighed med de øvrige nye medlemmer, for at gøre en positiv forskel på social-og psykiatriområdet. Der er masser af positiv energi og engagement i udvalget og vi glæder os til komme i gang med det politiske arbejde”, siger Susanne Due Kristensen.

Den nye formand sender samtidigt en opfordring til Christiansborg:

”Vi skal have mere fokus på samtidig fysisk og psykisk sygdom. Det er helt uhørt i et velfærdssamfund som vores, at nogle borgere med psykisk sygdom har en levealder der er 15-20 år lavere end gennemsnittet. Psykiatrien er presset, og det er på tide, at Christiansborg kommer ind i kampen og bevilliger et permanent økonomisk løft af området. I social- og psykiatriudvalget er der bred enighed om, at en god begyndelse kan være, at en større del - helst alle- af satspuljemidlerne konverteres til permanente midler, så borgere med psykisk sygdom ikke oplever, at velfungerende indsatser pludselig ophører, fordi kassen er tom,” siger Susanne Due Kristensen.

Region Hovedstadens social- og psykiatriudvalg består af ni medlemmer:

Susanne Due Kristensen (A), formand

Martin Schepelern (Å), næstformand

Peter Westermann (F)

Karsten Skawbo-Jensen (C)

Hanne Andersen (A)

Maria Gudme (A)

Henrik Thorup (O)

Niels Høiby (I)

Marianne Frederik (Ø)

Yderligere oplysninger:

Pressevagten i Region Hovedstaden, tlf.: 70 20 95 88

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum