Region Hovedstaden

Ny formand for Region Hovedstadens Erhvervs- Vækst- og Forskningsudvalg

Del

​Efter et konstituerende møde i Region Hovedstadens Erhvervs- Vækst- og Forskningsudvalg er Lars Gaardhøj fra Socialdemokratiet blevet valgt som ny formand.

​Lars Gaardhøj var også i sidste valgperiode formand for Erhvervs- og Vækstudvalget, og han ser frem til at fortsætte arbejdet:

"Vi fik i sidste periode samlet mange aktører i regionen om at trække i samme retning fx om en af regionens helt store udfordringer, nemlig at sikre regionens virksomheder adgang til kompetent arbejdskraft. Det handler både om flere faglærte og flere højtuddannede, og vi fik sat gang i mange gode initiativer, men det kræver et langt sejt træk, og jeg har smøget ærmerne op og klar til at tage fat," siger Lars Gaardhøj.

Lars Gaardhøj understreger den vigtige opgave, som udvalget varetager:  

"Vi har ansvar for at udvikle den regionale vækst og udviklingsstrategi sammen med kommuner, virksomheder, universiteter, undervisningsinstitutioner m.fl. Det er en stor og vigtig opgave, da det handler om at sikre, at vi forsat har en stærk hovedstadsregion, hvor der er udvikling, skabes jobs, satses på det grønne og er et dejligt  sted at leve og bo," siger Lars Gaardhøj. 

Erhvervs- Vækst- og Forskningsudvalg består af flg. medlemmer:

  • Lars Gaardhøj (A), formand
  • Stinus Lindgreen (B), næstformand
  • Line Ervolder (C)
  • Martin Baden (A)
  • Erik Rostell Gregersen (A)
  • Maria Gudme (A)
  • Peter Frederiksen (V)
  • Christine Dal Jensen (V)
  • Tormod Olsen (Ø)

Yderligere info

  • Region Hovedstadens pressevagt 70209588

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Det dansk-svenske ReproUnion-projekt når finalen i EU´s prestigefyldte RegioStars Awards18.6.2018 13:10pressemeddelelse

Blandt over 100 EU-støttede projekter fra hele Europa er netop det dansk-svenske, ReproUnion-projekt, gået videre til den prestigefyldte finale i konkurrencen om at blive Europas bedste projekt støttet af Samhørighedsfonden. Med afsæt i Medicon Valley-regionens unikke kompetencer på området, har ReproUnion til formål at styrke forskning, udvikling og tilgængelighed inden for behandling af ufrivillig barnløshed, som er et stigende problem i Europas aldrende befolkninger, og de hidtidige resultater har vakt opmærksomhed i Bruxelles.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum