DSK - De Samvirkende Købmænd

Ny formand for købmændene

Del

De Samvirkende Købmænd – brancheorganisationen for næsten 1500 dagligvarebutikker, herunder Meny, Spar og Rema 1000 – skal have ny formand. Det sker i forlængelse af, at den hidtidige formand, købmand Lisbeth Dalgaard, nu bliver formand for Dansk Arbejdsgiverforening

Lisbeth Dalgaard, der driver Meny, Dalgaard Supermarked, i Hørsholm, har været formand for DSK i over 10 år og tillige medlem af bestyrelse og forretningsudvalg i Dansk Erhverv og medlem af bestyrelserne i KFI Erhvervsdrivende fond og Dansk Handelsblad.

DSK’s hidtidige næstformand, købmand Jan Jæger, Spar i Øster Brønderslev, vil fungere som formand, indtil DSK’s bestyrelse på baggrund af en indstilling fra et nedsat formandsudvalg vælger ny formand. Det forventes at ske senest på bestyrelsens ordinære møde i marts.

DSK’s adm. direktør, John Wagner, siger om formandsskiftet:

”Det sker med meget blandede følelser. Vi er på den ene side enormt stolte over at kunne levere en købmand som formand for alle arbejdsgivere i Danmark. År tilbage gjorde vi det jo også med Niels Fog, som blev en glimrende formand for DA, så det er en god tradition. På den anden side er det rigtig trist at skulle afgive Lisbeth Dalgaard, som har været en forrygende god formand for DSK og stærkt medvirket til både den modernisering af brancheorganisationen, som er sket i hendes tid, og det uforlignelige sammenhold til fælles bedste.”

Læs også interview med Lisbeth Dalgaard om livet som rollemodel bragt i DSK-temaet ”Kvinde, karriere og købmand”: https://dsk.dk/kvinde-kend-din-indre-koebmand/

”Kvinder med ønske om karriere mangler rollemodeller at stille op foran sig som et spejl. Det er nemmere at afkode kompetencerne hos sit eget køn. Det bør man(d) være bevidst om for at få flere kvinder ind i ledelsen”.

Nøgleord

Kontakter

Yderligere oplysninger kan fås hos adm. direktør John Wagner på mobil 20 23 26 16.

Billeder

Købmand Lisbeth Dalgaard bliver ny formand for Dansk Arbejdsgiverforening.
Købmand Lisbeth Dalgaard bliver ny formand for Dansk Arbejdsgiverforening.
Download

Information om DSK - De Samvirkende Købmænd

DSK - De Samvirkende Købmænd
DSK - De Samvirkende Købmænd
Islands Brygge 26
2300 København S

3962 1616http://www.dsk.dk/

Vi passer godt på den danske købmand.

Med De Samvirkende Købmænd har danske købmænd en slagkraftig brancheorganisation, der sætter mange "fingeraftryk" i dansk erhvervslovgivning.

Medlemskredsen omfatter ca. 1.400 supermarkeder, discountbutikker, nærbutikker og convenience. DSK har også samtidig et tæt samarbejde med de to grossister i den frie sektor: Dagrofa og Reitan Distribution.

I daglig tale siger vi, at DSK’s formål er at passe godt på den danske købmand. Mere formelt formuleret, så er DSK’s erklærede formål at skabe de bedst mulige vilkår for selvstændige forretningsdrivende i dansk dagligvarehandel.

Følg pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum