DSK - De Samvirkende Købmænd

Ny formand for danske købmænd  

Del

De Samvirkende Købmænd (DSK) har torsdag valgt købmand Torben Christensen, MENY på Frederiksberg, som ny formand og købmand Klaus Pedersen, REMA 1000 i Silkeborg, som ny næstformand.

Bestyrelsen for de cirka 1500 danske købmænd i DSK besluttede torsdag i enighed, at den fremtidige ledelse består af købmand Torben Christensen, MENY på Frederiksberg (formand), købmand Klaus Pedersen, REMA 1000 i Silkeborg (næstformand) og købmand Jan Jæger, SPAR i Østre Brønderslev, som det tredje medlem af forretningsudvalget.

Torben Christensen afløser købmand Erik Løvbjerg, Løvbjerg Supermarked, som ved sit valg for to år siden betingede sig, at han kun skulle være en ”overgangsløsning”, da DSK-formanden igennem over ti år, købmand Lisbeth Dalgaard, dengang blev formand for Dansk Arbejdsgiverforening.

Torben Christensen har – ligesom den nye næstformand, Klaus Pedersen - siddet i DSK’s bestyrelse de seneste to år og har sammen med Erik Løvbjerg og DSK’s adm. direktør John Wagner været de drivende kræfter bag en ny strategiplan under overskriften ”Vi vil sikre de bedste vilkår for den lokale købmand”, som bl.a. kom til udtryk i denne uges markante erhvervspolitiske kampagne for at få danskernes grænsehandel tilbage til Danmark.

DSK’s nye formand har været købmand på Frederiksberg i 13 år – de seneste seks år som MENY-købmand i det netop nu flot moderniserede supermarked på Borups Allé. Forinden var han salgsdirektør i ISO-kæden, varehuschef i METRO og havde haft adskillige lederstillinger i Coop, som han nærmest var født til, da både hans far og farfar var brugsuddelere i det vestjyske.

Foruden de tre købmænd i DSK’s forretningsudvalg består bestyrelsen af to repræsentanter fra købmændenes grossister, salgsdirektør Mads Nysted fra Reitan Distribution og divisionschef Kenn Espensen fra Dagrofa, og fem repræsentanter fra kæderne:  Kædedirektør Richo Boss, MENY, købmand Henning Tobiasen, ABC Lavpris, adm. direktør Jesper Due, Løvbjerg Supermarked, adm. direktør Jesper Østergaard, 7-Eleven Danmark A/S, og senior director market development Mette Uglebjerg, Circle K Danmark.

DSK har i dag ca. 1500 supermarkeder, discountbutikker, nær- og conveniencebutikker som medlemmer

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om DSK - De Samvirkende Købmænd

DSK - De Samvirkende Købmænd
DSK - De Samvirkende Købmænd
Islands Brygge 26
2300 København S

3962 1616http://www.dsk.dk/

Vi passer godt på den danske købmand.

Med De Samvirkende Købmænd har danske købmænd en slagkraftig brancheorganisation, der sætter mange "fingeraftryk" i dansk erhvervslovgivning.

Medlemskredsen omfatter ca. 1.400 supermarkeder, discountbutikker, nærbutikker og convenience. DSK har også samtidig et tæt samarbejde med de to grossister i den frie sektor: Dagrofa og Reitan Distribution.

I daglig tale siger vi, at DSK’s formål er at passe godt på den danske købmand. Mere formelt formuleret, så er DSK’s erklærede formål at skabe de bedst mulige vilkår for selvstændige forretningsdrivende i dansk dagligvarehandel.

Følg pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DSK - De Samvirkende Købmænd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum