DI - Dansk Industri

Ny formand for 19.400 virksomheder i Dansk Industri

Del

Topchef gennem mange år i dansk erhvervsliv, Klaus Holse, er blevet udpeget til ny formand for landets største erhvervsorganisation, Dansk Industri. Det blev udfaldet af konstitueringen efter generalforsamlingen i DI tirsdag.

Klaus Holse er valgt som ny formand for Dansk Industris hovedbestyrelse.
Klaus Holse er valgt som ny formand for Dansk Industris hovedbestyrelse.

Klaus Holse har hidtil været viceformand for DI gennem to år og træder altså nu et skridt op og afløser den hidtidige formand gennem fem år, CEO i COWI A/S, Lars-Peter Søbye. 

Klaus Holse er i dag bl.a. bestyrelsesformand i softwarevirksomheden EG A/S samt bestyrelsesmedlem i en række danske virksomheder. 

- Jeg vil gerne takke Lars-Peter Søbye for en kæmpe indsats. Under hans fem år som formand har DI udviklet sig markant med mange nye medlemsvirksomheder, sat vigtige aftryk på fremtidens dagsordener, herunder den grønne omstilling, og ikke mindst har vi gennemgået en sammenlægning med Dansk Byggeri. Det skal han have stor tak for sit vigtige bidrag til, siger adm. direktør Lars Sandahl Sørensen, DI. 

  - Jeg er rigtig glad for valget af Klaus Holse. Han har en meget bred baggrund i toppen af dansk erhvervsliv. Klaus træder til i en tid med mange nye udfordringer, men også mange store muligheder – ikke mindst på det grønne og det digitale område. Set med mine briller er han med sin passion for teknologi og forretningsudvikling den rigtige mand for DI i årene fremover, siger DI-direktøren. 

Klaus Holse har blandt andet i godt ni år været CEO i den børsnoterede virksomhed SimCorp. Forinden indtog Klaus Holse igennem 11 år fremtrædende toplederstillinger i den internationale virksomhed Microsoft, herunder positionen som President, Western Europe i godt tre år. 

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos pressemedarbejder i DI Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Klaus Holse er valgt som ny formand for Dansk Industris hovedbestyrelse.
Klaus Holse er valgt som ny formand for Dansk Industris hovedbestyrelse.
Download
Download
Download

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum