Djøf

Ny erhvervspolitisk chef i Djøf

Del

Cand.scient.pol Jan Ellebye er ansat som erhvervspolitisk chef i Djøf

Djøf har i oktober 2016 ansat en ny erhvervspolitisk chef.

Jan Ellebye (Cand. Scient. Pol.), er tiltrådt i stillingen i Djøfs afdeling for Public Affairs. Målet er at styrke Djøfs fortsatte arbejde med at sætte en erhvervspolitisk dagsorden i offentligheden, hvor der særligt vil være fokus på højtuddannedes bidrag til den økonomiske vækst og jobskabelse i den private sektor.

Jan Ellebye har indgående erfaringer med Public Affairs arbejde fra Christiansborg, kommunikationsbranchen og Kræftens Bekæmpelse, men har senest haft chefstillinger i KL og Københavns Kommune.

Foto til fri afbenyttelse vedhæftet.

Jan Ellebye træffes for yderligere på tlf. 20 33 38 76.

Nøgleord

Billeder

Information om Djøf

Djøf
Djøf
Gothersgade 133
1123 København K

33 95 97 00https://www.djoef.dk/

Djøf er den faglige organisation for jurister og jurastuderende samt erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende. Vi repræsenterer over 91.000 medlemmer, der arbejder på alle niveauer i det private og det offentlige i Danmark og udlandet.

Fælles for djøferne er deres centrale betydning for udviklingen og driften af såvel private virksomheder som offentlige organisationer. Djøferne løfter komplekse opgaver, der kræver analytiske evner og stor indsigt i nationale og internationale forhold. Djøfere varetager mange forskellige funktioner inden for ledelse, administration, økonomi, jura, kommunikation, HR, marketing, undervisning og forskning med mere.

Følg pressemeddelelser fra Djøf

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Djøf

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum