Danske Andelskassers Bank A/S

Ny erhvervskundechef kommer med friske øjne til Andelskassen i Herning

Del

Andelskassens nyansatte erhvervskundechef Søren Nieboer Lundtofte har mere end 20 års erfaring fra bankverdenen, og alligevel kommer han med friske øjne til Andelskassens nye filial i Innovatorium i Birk ved Herning.

Søren Nieboer Lundtofte har de seneste mange år arbejdet med private banking samt formuerådgivning og har derfor også et godt kendskab til erhvervssegmentet. Som erhvervskundechef kommer han med friske øjne og glæder sig til at medvirke til at opbygge Andelskassens nye filial, der ligger i Innovatoriums inspirerende kontorfællesskab på Birk Centervej 40.

”Jeg er draget af erhvervsområdets kompleksitet og det at kunne gøre en forskel for virksomheder med god rådgivning. Jeg syntes også, det lød som en spændende udfordring at være med til at starte en ny filial op, det er der en helt særlig pionerånd i, ” siger Søren Nieboer Lundtofte.

Søren Nieboer Lundtofte har en bred viden om generationsskifte, arv og testamente, forsikringer, kredit, regnskab og meget mere, som kan komme virksomheder til gavn, når han skal samarbejde med dem i Andelskassen.

Midtjyde med godt lokalkendskab

Søren Nieboer Lundtofte kommer med fem års erfaring fra Sydbank i Herning, Vejle og Horsens samt 16 års erfaring fra Dansk Bank i Herning og København. Derudover har han boet i Herning, siden han var en lille knægt – på nær nogle få år i København. Så han har et indgående kendskab til området og et stort netværk at trække på.

”Jeg har i mine tidligere jobs været vant til at køre rundt i det meste af Jylland og har samarbejdet med mange mennesker med vidt forskellige baggrunde, som jeg kan drage nytte af i mit nye job. Den personlige relation er vigtig for mig, og jeg kan trække meget af min viden og erfaringer fra private banking med over som erhvervskundechef, ” fortæller Søren.

Camping, corona og cola

Til daglig bor Søren med sin familie i Herning. Familien består af hustruen Marie, der arbejder som lægesekretær på Børn og Unge Afdelingen på Regionshospitalet Herning, og deres tvillingedrenge på seks år. Sidste år blev familien i en impulsiv beslutning ejere af en campingvogn. Og da corona-situationen i år har sat en stopper for mange sociale aktiviteter i familiens fritid, har de i stor stil nydt at campere som fastliggere på Hessellund Camping ved Karup.

”Der er en fantastisk stemning og godt fællesskab på campingpladsen, vi kommer i feriemode med det samme, og drengene er vilde med alle faciliteterne. Folk er meget imødekommende og drikker gerne en øl eller sodavand sammen, naturligvis med god afstand til hinanden, ” siger Søren Lundtofte.

Ligeledes ser Søren frem til det sociale arbejdsfællesskab og få nogle gode snakke og inspiration fra nabo-virksomhederne i Innovatorium.

Kontakter

For flere oplysninger, kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på T: 25 39 86 20 eller E: mbm@andelskassen.dk

Billeder

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Om Danske Andelskassers Bank

Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen - er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 18 filialer rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder, og flere filialer er ved at blive etableret. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Andelskassen er en solid bank, der sidste år kunne aflevere et årsregnskab med de bedste økonomiske resultater i bankens mere end 100-årige historie.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum