LivaRehab

Ny dør for rådgivning åbner sig for udsatte i Næstved

Del

Udsatte borgere i Næstved med senfølger af vold, incest, seksuelle overgreb eller prostitution kan nu få gratis og anonym rådgivning. Tilbuddet er for alle borgere i målgruppen

Konsekvenserne af vold, prostitution og seksuelle krænkelser er ofte enorme. Mennesker, der bærer rundt på den slags oplevelser, er ofte stærkt traumatiserede og ramt af en bred vifte af sociale udfordringer. Udfordringer, der ikke bare præger dem selv, men også deres børn og anden nær familie. Undersøgelser viser tillige, at tabuet er så magtfuldt, det kan være svært, ikke bare at erkende, men også at finde modet og styrken til at søge hjælp. Og ofte står de meget alene med udfordringerne. Men nu er der hjælp at hente.

Mandag den 30. september åbner LivaRehab Sydsjælland for første gang dørene op for åben anonym rådgivning. Tilbuddet er gratis og gælder for alle borgere i og uden for Næstved.
Rådgivningen finder sted hver mandag kl 13- 15 i Næstved Frivilligcenter, Farimagsvej 16 og klar står dygtige og erfarne rådgivere klar til at hjælpe mennesker med skadevirkninger af incest, vold, seksuelle overgreb og prostitution. Både med at håndtere deres situation og med at etablere netværk i deres nærmiljø.

Direktør i LIVa, Flora Ghosh udtaler: ”Det er vores mål, at komme tættere på de udsatte borgere fysisk, telefonisk og digitalt. Vi ved, at de har brug for tilgængelig, helhedsorienteret og specialiseret hjælp, hvis vi skal hjælpe disse mennesker godt og trygt videre. Og det kan vi i LIVa som få levere. Derfor er vi også utrolig glade for at kunne åbne for anonym rådgivning i Næstved”.

LIVa er en landsdækkende social organisation, som tilbyder hjælp til udsatte, med eftervirkninger af seksuelle overgreb, vold eller prostitution. Organisationen tilbyder en helhedsorienteret, tværfaglig og individuelt tilrettelagt indsats og støtter mennesker til få et meningsfuldt familie- og arbejdsliv, hvor deltagerne bliver hovedaktører i eget liv. LIVa, der blandt andetdriver LivaRehab Sydsjælland leverer anonym rådgivning over telefonen, på chat og ved fysisk fremmøde i 5 danske byer herunder Vordingborg og nu altså også i Næstved. Herudover driver foreningen et kvindekrisecenter i København.

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om LivaRehab

LivaRehab
LivaRehab

2300 København S

53 71 61 00http://www.livarehab.dk

LIVa- Forening mod skadevirkninger af prostitution

Foreningen driver tre dagbehandlingscentre- LivaRehab og et krisecenter, der hedder LivaShelter. Vi er landsdækkende og VISO specialist. Vi rehabiliterer mennesker med prostitutionsskader, incestoverlevere, mennesker der er gået i stå på grund af seksuelle overgreb, kønsrelateret vold og undertrykkelse, og som har komplekse sammensatte psykosociale udfordringer.

Vores formål er at tilbyde et tværfagligt behandlings- og rehabiliteringstilbud, midlertidigt krisecenterophold til udsatte mennesker, så de kan komme videre med værdighed.

LivaRehab findes i København, Aarhus og i Vordingborg. LivaShelter har hemmelig adresse i København. 

for yderlgiere information kontakt venligst 88 44 20 00

 

Følg pressemeddelelser fra LivaRehab

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LivaRehab

Reorganisering af LIVa's ledelsesstruktur15.1.2020 22:10:01 CETPressemeddelelse

Den 7. januar vedtog LIVa's medlemmer på en ekstraordinær generalforsamling at vælge en helt ny bestyrelse med advokat Christian Dahlager som ny forperson for bestyrelsen. Det skete efter samarbejdsvanskeligheder mellem den nu tidligere bestyrelse og direktionen, som blev afskediget ultimo 2019. Den nye bestyrelse har nu gennemgået forløbet op til, at den tidligere bestyrelse opsagde direktionen og kan ikke finde sagligt grundlag for afskedigelsen af direktionen. Forperson for LIVa, Christian Dahlager udtaler: –Det, der er angivet i opsigelserne, som begrundelse for at bringe ansættelserne til ophør, kan vi ikke finde grundlag for på baggrund af det materiale, vi har gennemgået. Vi er dog på ingen måder blinde for, at der har været udfordringer i forhold til arbejdsmiljøet i LIVa. Som bestyrelse ser vi det som vores vigtigste opgave, at LIVa er et godt sted for både brugere og medarbejdere. Bestyrelsen har valgt at reorganisere ledelsesstrukturen. Det skyldes også, at LIVa har været ig

Sociale måltider skal hjælpe voldsramte og tidligere prostituerede tilbage ind i fællesskabet31.10.2019 09:48:02 CETPressemeddelelse

Køkkendøren slås op for kogekunst og fællesspisning 4. november i LivaRehab Hovedstaden. Målet er at bringe udsatte borgere ud af isolationen og ind i fællesskabet gennem madlavning og samspisning. Tilbuddet sætter fokus på deltagernes ressourcer, ønsker og drømme. De sociale måltider er for mennesker, der har skadevirkninger efter vold, overgreb eller prostitution.