Seng.nu

Ny dobbeltseng - skal det være en boxmadras eller en kontinentalseng?

Del

Det er populært at købe ny dobbeltseng, når det store januarudsalg starter lige efter jul. Her i artiklen kigger Seng.nu på om du skal købe en boxmadras eller en kontinentalseng.

Seng.nu har i mere end 5 år guidet danskerne i forbindelse med køb af seng online. Hvilken seng du skal vælge, kommer an på flere forskellige faktorer. 

Det første du bør overveje, i forbindelelse med valget mellem boxmadras og kontinentalseng, er hvor du skal bruge sengen. Hvis det er udskiftning af dobbeltsengen i dit soveværelse, og altså en seng, hvor du kommer til at bruge rigtigt mange timer, så er kvalitet vigtigt. Hvis du har brug for en ny seng til gæsteværelset, så kan du måske nøjes med en madras mindre.

Det næste er måske, om du kan lide et høj eller en lav seng. En kontinentalseng er en høj seng. For de fleste er dette et stort plus, men ikke alle vil alt for høj op og ligge. 

Du kan få nogle rigtig gode boxmadrasser (se vores guide her), men hvis vi udelukkende kigger på hvad der er muligt, så kan en ekstra madras give det ekstra for sengen. En kontinentalseng består normalt af en boxmadras, en springmadras og en topmadras. Den har altså springmadrassen som det ekstra lag.

For at en kontinentalseng er et bedre valg end en boxmadras, så kræver det dog, at der ikke bliver gået på kompromi med kvaliteten i et af lagene, for at gøre den lige så billig som en boxmadras. For så kan du ganske simpelt lige så godt vælge en boxmadras med en bedre madras, end kontinentalsengen, hvor du får 3 mellemgode madrasser.

Vi anbefaler at du ikke spare alt for meget på noget, som du bruger 1/3 af livet på. Men når det er sagt, så står valget af dobbeltseng selvfølgelig også i høj grad ud fra hvilket budget du har. 

Find en høj dobbeltseng eller en lav, eller måske en med elevation i vores guide. 

Nøgleord

Information om Seng.nu

Seng.nu
Seng.nu
Kildestrædet 134
2740 Skovlunde

https://www.seng.nu