Ny direktør skal tage Relatel til næste niveau

Del

Relatel får ny direktør den 15. august, når Anders Kjær-Jensen overtager tøjlerne fra Casper Bøyesen for at tage virksomheden til næste niveau på vækstrejsen og udvikle Relatels position som det naturlige førstevalg af mobiltelefoni og omstillingssoftware til Danmarks mange SMV’er.

Den 15. august får Relatel ny direktør i skikkelse af Anders Kjær-Jensen, som skal tage virksomheden til næste niveau.
Den 15. august får Relatel ny direktør i skikkelse af Anders Kjær-Jensen, som skal tage virksomheden til næste niveau.

Nuuday-virksomheden Relatel har med Casper Bøyesen ved roret leveret kontinuerlig vækst og er med en Trustpilot-score på 4,6 blandt B2B-telemarkedets højeste på kundetilfredshed, som bl.a. kommer til udtryk ved, at kunderne kun skal vente 20 sekunder på telefonen for at få hjælp. Nu skal Anders Kjær-Jensen som ny direktør fra 15. august tage virksomheden til næste niveau. Han har siden lanceringen af Eesy for to år siden med succes stået i spidsen for Nuudays digitale lavprismobilselskab, og er ifølge EVP i Nuuday, Jens Grønlund, der er ansvarlig for Nuudays digitale brands, herunder Relatel og Eesy, det helt rigtige valg til stillingen:

”Casper Bøyesen har sammen med sine medarbejdere skabt en stærk Relatel-organisation, som det sidste år har formået at tage næsten en tredjedel af den samlede vækst i SMV-markedet for mobiltelefoni. Nu har vi et stabilt fundament at skalere virksomheden ud fra, og Anders Kjær-Jensen har i Eesy bevist, at han kan drive vækst i kraft af sine mange innovative idéer og sin stærke kommercielle forståelse. Ambitionen er nu at tage en endnu større andel af B2B-markedet, så Relatel bliver det helt naturlige førstevalg af mobiltelefoni og omstillingssoftware til SMV’er, der både styrker relationen og dialogen med deres kunder”, udtaler Jens Grønlund.

Yderligere digitalisering af Relatel
Anders Kjær-Jensen har på blot to år bygget en bæredygtig mobilforretning og digital platform fra bunden, hvor majoriteten af alle salg i Eesy gennemføres fuldt ud digitalt. Det er bl.a. de kompetencer, han vil bringe med sig ind i Relatel, som han glæder sig meget til at stå i spidsen for:

”Jeg skal ikke ind og lave en transformation af forretningen, men bidrage til at booste den succes, Casper Bøyesen og hans team har skabt. Der kan jeg med min erfaring automatisere og digitalisere forretningen yderligere og medvirke til at sikre stærke kundeoplevelser og høje vækstrater fra et allerede solidt udgangspunkt. Det skal bl.a. ske gennem mere digitalt salg af Relatels omstillingssoftware til eksisterende kunder”, uddyber Anders Kjær-Jensen.

En vild rejse af være med på
Casper Bøyesen takker af efter halvandet år som direktør hos Relatel, og det er ifølge ham selv alt for tidligt, men han har fået et jobtilbud, han i sidste ende ikke kunne sige nej til, selvom det var en svær beslutning.

”Det har været en vild rejse at være med på, hvor vi har samlet to virksomheder til én slagkraftig virksomhed, som ikke har været bange for at prøve nye ting af i markedet, og som jeg mener har en hurtighed og fleksibilitet, vores konkurrenter sukker efter. Der har ikke været en måned uden fremgang, hvilket viser, at vi med vores løsninger rammer plet i vores målgruppe. Tusind tak for rejsen til alle medarbejdere og kunder”, slutter Casper Bøyesen.

Om Relatel
Relatel er skabt gennem fusionen af Fullrate Pro og Firmafon i november 2019. Virksomheden leverer mobiltelefoni, mobilt bredbånd og omstillingssoftware til SMV’er i Danmark og fokuserer på enkelthed, høj kundetilfredshed og fair priser. Relatel beskæftiger 90 medarbejdere med base på Østerbro i København. Relatel har mere end 20.000 erhvervskunder, en årlig vækst på mere end 20 procent og en markedsandel på omkring 7 procent i SMV-markedet for mobiltelefoni.

Om Anders Kjær-Jensen
Anders Kjær-Jensen er 42 år gammel og uddannet på handelshøjskolen. De seneste 10 år har han stået i spidsen for adskillige kommercielle transformationer i Nuuday. Senest med opbygningen af Eesy. Privat er Anders gift og bor nord for København.

For yderligere information, kontakt:
Pressechef Mikkel Riis-Jørgensen, tlf.: 3044 2244, mail: mikri@nuuday.dk

Kontakter

Billeder

Den 15. august får Relatel ny direktør i skikkelse af Anders Kjær-Jensen, som skal tage virksomheden til næste niveau.
Den 15. august får Relatel ny direktør i skikkelse af Anders Kjær-Jensen, som skal tage virksomheden til næste niveau.
Download

Information om Nuuday

Nuuday
Teglholmsgade 1
0900 København C

https://nuuday.dk/

Om Nuuday
Nuuday består af en række stærke brands, der tilsammen leverer innovative digitale services inden for TV, bredbånd, netværk og telefoni til private kunder og virksomheder. YouSee, Telmore, Hiper, eesy og Blockbuster servicerer danskere på tværs af alder, køn og bopæl på privatmarkedet. På erhvervsmarkedet servicerer Nuuday mindre såvel som store erhvervsvirksomheder med TDC Erhverv, Netdesign og Relatel. Nuuday beskæftiger omkring 3.700 medarbejdere på tværs af Danmark og har ca. 6 mio. privat- og erhvervskundeforhold.

Læs mere om Nuuday på nuuday.dk.

Følg pressemeddelelser fra Nuuday

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nuuday

Nuuday leverer omsætningsvækst og har igangsat omfattende virksomhedstransformation12.8.2022 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Nuuday kom styrket ud af årets andet kvartal, hvor serviceomsætningen voksede med 1,6% ift. samme periode året før og landede på DKK 3,321 mia. Resultatet er drevet af fortsat positive takter inden for mobil og højhastighedsbredbånd som følge af operationelle forbedringer og et større aftryk på fibernettet. På mobilområdet lagde Nuuday yderligere 9.000 abonnementer til kundebasen med vækst på både privatkunde- og erhvervsmarkedet, mens antallet af abonnenter med fast bredbånd faldt med 6.000 delvist drevet af et engangstab af en foreningskontrakt. Nuuday når nu ud til alle fiberforsyningsselskaber i Danmark efter en aftale med Fibia kom i stand i slutningen af Q2. Inden for højhastighedsbredbånd voksede Nuudays abonnentbase med 8,5% i forhold til samme periode året før. TV-forretningen oplevede en midlertidig vækst på 5.000 abonnementer som følge af tilgangen af en stor antenneforening, selvom forretningsområdet som helhed er i strukturel nedgang pga. lavere efterspørgsel efter traditi

Nuuday kickstarter komplet IT-transformation: “Vi vil levere de bedste kundeoplevelser som den førende digitale serviceudbyder i Danmark”28.6.2022 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Med annonceringen af Netcracker Technology som strategisk partner for Nuudays komplette IT-transformation igangsætter Danmarks største teleselskab rejsen mod at blive den mest digitale serviceudbyder i Danmark, der vil levere de bedste kundeoplevelser. Den nye IT-platform bliver omdrejningspunkt for en gennemgribende virksomhedstransformation.

Henrik Christiansen bliver ny CFO og en vigtig del af Nuudays virksomhedstransformation1.6.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Henrik Christiansen bliver ny CFO i Nuuday, hvor han starter d. 1. august. Henrik kommer fra en stilling som CFO i dagligvarekoncernen Dagrofa, hvor han har spillet en afgørende rolle i eksekveringen af ​​en omfattende turn-around, der har transformeret Dagrofa til en solid og profitabel virksomhed. I Nuuday vil Henrik blive en central figur i den igangværende virksomhedstransformation, som skal forvandle Nuuday til at blive et af de mest digitale og kundeorienterede teleselskaber i Europa. Med ansættelsen af Henrik Christiansen har CEO Jon James nu gennemført omorganiseringen af Nuudays ledelsesteam, som han igangsatte kort efter sin ankomst sidste år. “Henrik er en stærk leder med en dokumenteret erfaring med at lede effektive økonomifunktioner og gennemføre succesfulde og komplekse transformationer. Jeg er glad for, at vi har været i stand til at tiltrække Henrik til Nuuday”, siger CEO Jon James. Henrik kommer til Nuuday efter næsten otte år hos Dagrofa, og forinden var Henrik CFO h

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum