Fredensborg Kommune

Ny direktør i Fredensborg Kommune

Del

Byrådet besluttede mandag aften at ansætte Tine Gram som direktør med ansvar for det samlede børn- og ungeområde samt fritids- og kulturområdet i Fredensborg Kommune

Tine Gram tiltræder 1. oktober med ansvar for området for udsatte børn og familier, dagtilbud, skoler, fritids- og kulturområdet. Stillingen blev ledig idet Mads Toftegaard blev udnævnt som kommunaldirektør fra 1. juni 2022. 

Tine har en uddannelse som jurist og kommer fra en stilling som velfærdsdirektør i Furesø Kommune, hvor hun har været siden 2012 og også arbejdet som centerchef og sekretariatschef. Inden da har hun tilegnet sig bred erfaring fra en række stillinger på Beskæftigelsesministeriets område.

Borgmester Thomas Lykke Pedersen siger:

"Jeg er rigtig glad for, at Tine nu starter hos os. Tine får en meget vigtig rolle med at virkeliggøre de store visioner og planer, som byrådet har igangsat. Det gælder ikke mindst på skoleområdet, hvor vi med projektet ”Fremtidens Folkeskoler i Fredensborg Kommune” har afsat ca. 700 mio. kr. til at udvikle alle vores folkeskoler med de bedst tænkelige fysiske og digitale læringsmiljøer. Samtidig skal vi de kommende år investere i nye dagtilbud samt udvide vores nuværende biblioteker/kulturhuse i Nivå, Fredensborg og Humlebæk”. 

Også kommunaldirektør Mads Toftegaard glæder sig til samarbejdet:

”Med ansættelsen af Tine er vi nu fuldtallige i den øverste ledelse af kommunen. Tine er et stærkt kort og hun kommer med friske øjne og solid kommunal erfaring, og vil på alle måder kunne bidrage til en fortsat udvikling af organisation og opgaveløsning”.

Tine Gram ser frem til at begynde i sit nye job:
”Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af holdet i Fredensborg Kommune. Det er en kommune som har store ambitioner for den fremtidige udvikling af skoler, dagtilbud, fritids- og kulturområdet og i arbejdet med at fremme børn og unges trivsel. Det skal ske i et tæt samarbejde på tværs af kommunen, sammen med borgerne og de mange samarbejdspartnere på hele området. Jeg ser frem til at bidrage med mine erfaringer sammen med de mange dygtige medarbejdere og ledere, og i et godt og tillidsfuldt samarbejde med byrådet. For mig er det helt centralt at udvise lederskab, der bringer politik og driften sammen”, siger Tine Gram. 

Tine bor i Hundested, er gift og har to voksne børn.

Kontakter

Borgmester Thomas Lykke Pedersen (A), tlf. 25291942
Kommunaldirektør Mads Toftegaard, tlf. 72565136

Billeder

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum