Ny direktør i eventselskabet ALIVE

Del

Jonas Frydensbjerg Oddermose er pr. 1. juni 2021 ny adm. direktør for eventselskabet ALIVE, et selvstændigt selskab ejet af Aller Media A/S.

Pr. 1. juni tiltræder Jonas Frydensbjerg Oddermose, 33, som adm. direktør for ALIVE.

Jonas er rekrutteret internt i ALIVE, hvor han de seneste 2,5 år har været projektleder med det overordnede ansvar for B2B-events. Derudover har han 12 års erfaring fra eventbranchen, hvor han tidligere har arbejdet for bl.a. Deloitte og Copenhagen Infrastructure Partners.

Jonas er uddannet fra Roskilde Universitet med en Master of Science in Economics and Business Administration.

Nøgleord

Billeder

Information om ALIVE

ALIVE
ALIVE
Havneholmen 33
1561 København

https://alive.dk/

Følg pressemeddelelser fra ALIVE

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ALIVE

Akkreditering ELLE Style Awards 2020, den 18. september15.9.2020 08:25:00 CEST | Pressemeddelelse

Fredag den 18. september afholdes ELLE Style Awards 2020 på Hotel Villa Copenhagen i København. Grundet den aktuelle COVID-19-situation er der en række retningslinjer for både gæster og presse, som vi skal følge for i fællesskab at sikre en forsvarlig afvikling af eventen. Dette vil vi informere nærmere om på dagen, ligesom vi beder dig være opmærksom på nedenstående mødetid for presse og briefing samt deadline for akkreditering. Akkreditering Vi beder dig søge akkreditering senest torsdag den 17. september kl. 12.00 på ALIVE@ALIVE.dk. Der er tilbagemelding på ønsket kreditering torsdag den 17. september kl. 15.00. Program for aftenen Kl. 16.30 Presseindgang åbner Kl. 16.50 Pressebriefing Kl. 17.15 Rød løber Kl. 19.00 Show starter Der stilles håndsprit og masker til rådighed. Masker skal benyttes hele aftenen. Alle fotografer og journalister skal registreres inden briefing. Gæsterne ankommer på rød løber i fastlagte tidsintervaller fra kl. 17.15-18.30. På grund af de særlige omstændigh

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum