Haderslev Kommune

Ny direktør for Voksen og Sundhed kommer fra Fredericia

Del

Haderslev Byråd har valgt at ansætte Rolf Dalsgaard Johansen som direktør for Voksen og Sundhed. Det er sket på baggrund af indstilling fra et enigt ansættelsesudvalg. Rolf Dalsgaard Johansen begynder i sit nye job den 1. februar 2018.

Rolf Dalsgaard Johansen kommer fra en stilling som Voksen- og Sundhedschef i Fredericia Kommune, hvor han har været siden 2014. Tidligere har han været stabschef i Vejle Kommunes Velfærdsforvaltning.

Rolf Dalsgaard Johansen er cand.merc. i organisation og strategi fra Aalborg Universitet, en uddannelse, han bl.a. har suppleret med en Master i Business Administration fra Århus Universitet.

Rolf Dalsgaard Johansen bor i Hedensted sammen med sin hustru og tre børn på 6, 9 og 12 år.

- Kommunerne står i de kommende år overfor store udfordringer, fordi vi bliver ældre og ældre.  Rolf Dalsgaard Johansen skal sammen med vores dygtige personale levere god service til gavn for de ældre og de befolkningsgrupper, som har vanskeligheder med at få fat i arbejdsmarkedet eller uddannelse, udtaler kommunaldirektør Willy Feddersen.

-Jeg glæder mig til samarbejdet med de mange medarbejdere, og til at vi sammen skal videreudvikle den kommunale velfærd, således borgerne i Haderslev Kommune også i fremtiden oplever, at vi som kommunale medarbejdere er med til at skabe værdi i deres liv. Derudover har vi som kommune en stor opgave i at være medskabende på udviklingen af det nære sundhedsvæsen i Haderslev, hvilket bliver en spændende og meget vigtigt opgave, siger Rolf Dalsgaard Johansen.

Rolf Dalsgaard Johansen kan kontaktes på 40 15 95 72.

Kontakter

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum