Haderslev Kommune

Ny direktør for Voksen og Sundhed kommer fra Fredericia

Del

Haderslev Byråd har valgt at ansætte Rolf Dalsgaard Johansen som direktør for Voksen og Sundhed. Det er sket på baggrund af indstilling fra et enigt ansættelsesudvalg. Rolf Dalsgaard Johansen begynder i sit nye job den 1. februar 2018.

Rolf Dalsgaard Johansen kommer fra en stilling som Voksen- og Sundhedschef i Fredericia Kommune, hvor han har været siden 2014. Tidligere har han været stabschef i Vejle Kommunes Velfærdsforvaltning.

Rolf Dalsgaard Johansen er cand.merc. i organisation og strategi fra Aalborg Universitet, en uddannelse, han bl.a. har suppleret med en Master i Business Administration fra Århus Universitet.

Rolf Dalsgaard Johansen bor i Hedensted sammen med sin hustru og tre børn på 6, 9 og 12 år.

- Kommunerne står i de kommende år overfor store udfordringer, fordi vi bliver ældre og ældre.  Rolf Dalsgaard Johansen skal sammen med vores dygtige personale levere god service til gavn for de ældre og de befolkningsgrupper, som har vanskeligheder med at få fat i arbejdsmarkedet eller uddannelse, udtaler kommunaldirektør Willy Feddersen.

-Jeg glæder mig til samarbejdet med de mange medarbejdere, og til at vi sammen skal videreudvikle den kommunale velfærd, således borgerne i Haderslev Kommune også i fremtiden oplever, at vi som kommunale medarbejdere er med til at skabe værdi i deres liv. Derudover har vi som kommune en stor opgave i at være medskabende på udviklingen af det nære sundhedsvæsen i Haderslev, hvilket bliver en spændende og meget vigtigt opgave, siger Rolf Dalsgaard Johansen.

Rolf Dalsgaard Johansen kan kontaktes på 40 15 95 72.

Kontakter

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum