Haderslev Kommune

Ny direktør for Teknik og Klima i Haderslev Kommune

Del

Karina Kisum Jensen er ny direktør for Teknik og Klima i Haderslev Kommune. Hun kommer fra en stilling som leder af Plan & Udvikling i Hedensted Kommune.

Karina Kisum Jensen
Karina Kisum Jensen

Fra 1. november hedder Haderslev Kommunes direktør for Teknik og Klima, Karina Kisum Jensen. Hun afløser direktør for Erhverv og Borger, Rune Larsson, der tidligere på året gik på pension.

”Med ansættelsen af Karina styrker vi vores fokus på vækst og velfærd ved at prioritere klimaindsatsen og by- og områdeudviklingen. Karina vil især skulle beskæftige sig med at udvikle byerne og lokalområderne, som vi investerer mange millioner i de kommende år”, siger borgmester i Haderslev Kommune, H. P. Geil og fortsætter:

”I det hele taget tager vi fat på rigtig mange ting på klimaområdet, og jeg er overbevist om, at Karina er den rigtige til opgaven.”

Karina Kisum Jensen er uddannet arkitekt og kommer med en bred erfaring inden for det tekniske område, hvor hun både har været planchef i Ikast-Brande Kommune og senest leder af Plan & Udvikling i Hedensted Kommune.

”Jeg glæder mig utroligt meget til at tage fat på opgaverne som direktør for Teknik og Klima i Haderslev Kommune. Teknik og Klima er omdrejningspunktet for den grønne omstilling, men også omdrejningspunktet for, at samfundet fungerer ved hjælp af god infrastruktur i veje, forsyning og byudvikling, så vi kan leve det gode liv”, siger Karina Kisum Jensen.

Selvom Karina Kisum Jensen kommer fra en stilling i Hedensted, får hun ikke langt på arbejde. Privat er hun nemlig bosat i Christiansfeld, hvor hun bor med sin mand Allan, der er brigadechef ved Beredskabsstyrelsen. Sammen har parret har to børn, der er flyttet hjemmefra.

Kommunaldirektør i Haderslev Kommune, Peter Karm, ser frem til samarbejdet med Karina:

”Nu har vi det helt rigtige hold sat til at løfte de opgaver med at skabe vækst og velfærd i Haderslev Kommune, vi står over for”, siger Peter Karm.

Kontakter

Billeder

Karina Kisum Jensen
Karina Kisum Jensen
Download

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Christian X's Vej 39
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Haderslev Kommune indgår aftale med UC SYD om at blive universitetsforvaltning24.9.2021 09:18:54 CEST | Pressemeddelelse

Danmarks første universitetsforvaltning ser nu dagens lys. Med inspiration fra de velkendte universitetshospitaler indgår Haderslev Kommune og UC SYD en aftale om at bringe forskningen endnu tættere på praksis gennem en ny samarbejdsaftale. Medarbejdere i kommunen og studerende, undervisere og forskere på UC SYD skal sammen skabe, omsætte og dele den aktuelt bedste viden til gavn for de udsatte børn og familier.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum