Region Hovedstaden

Ny direktør for Herlev og Gentofte Hospital er udpeget

Del

Agnete Gersing kommer med stor erfaring som topchef, og fra 1. juni står hun i spidsen for Herlev og Gentofte Hospital i Region Hovedstaden

Herlev og Gentofte Hospital får fra den 1. juni 2020 en ny direktør, der trækker på bred topledererfaring fra ministerier og styrelser. Agnete Gersing har blandt andet været departementschef i Uddannelses- Forskningsministeriet og direktør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, hvor hun har stået i spidsen for helt centrale opgaver i den offentlige sektor og bidraget til flotte resultater på en lang række områder. Hun ser frem til de mange spændende og vigtige opgaver indenfor sundhedsvæsnet:

”Det er helt afgørende, at vi har et stærkt sundhedsvæsen. Jeg glæder mig til at være med til at videreudvikle Herlev og Gentofte Hospital og til at møde vores dygtige og engagerede medarbejdere, siger hun og tilføjer”:

”Vi må desværre se i øjnene, at coronavirus i lang tid vil lægge hårdt pres på hospitalerne og resten af samfundet. Jeg vil gerne sende en stor tak til alle de medarbejdere, som får det hele til at hænge sammen i en svær tid”.

Stor kapacitet til direktørpost
Regionsdirektør i Region Hovedstaden Svend Særkjær glæder sig til at byde Agnete Gersing velkommen som direktør for Herlev og Gentofte Hospital:

”Et enigt ansættelsesudvalg peger på, at Agnete er den helt rigtige til at lede Herlev og Gentofte Hospital, der udvider, udvikler og forandrer sig markant i disse år med blandt andet et nyt hospitalsbyggeri. Agnete har stor erfaring og arbejdskapacitet til at inddrage og inspirere ledere og medarbejdere, der hver dag gør en forskel for patienter i hovedstaden”.

Steen Werner Hansen vil være konstitueret frem til 1. juni og vil derefter fortsat være en del af hospitalets ledelse.

Agnete Gersing er uddannet cand.polit. og har med undtagelse af en afstikker til Dansk Arbejdsgiverforening, arbejdet i en række styrelser og ministerier. Senest i Finansministeriet, hvor hun bl.a. har arbejdet med leder- og organisationsudvikling. Privat er hun gift, har to voksne børn og bor på Frederiksberg.

For mere information kontakt regionens pressetelefon 70 20 95 88

Nøgleord

Billeder

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum