Ishøj Kommune

Ny direktør for FGU Vestegnen

Del

Bestyrelsen har besluttet at ansætte Hanne Fischer som FGU Vestegnens første direktør

Hanne Fischer bliver FGU Vestegnens første direktør.
Hanne Fischer bliver FGU Vestegnens første direktør.

Hanne Fischer er 53 år, cand.scient.pol fra Aarhus Universitet, og har tidligere bl.a. været højskoleforstander på Højskolen Østersøen i Aabenraa, direktør for Sundhed og Social på University College Sjælland (2009-2017) og Regionschef for Center for offentlig Kompetenceudvikling (COK 1999-2007).

Bestyrelsesformand Steen Christiansen er glad for at det er lykkedes at tiltrække en kapacitet til FGU Vestegnen, og udtaler i den forbindelse:
”Det var vigtigt for bestyrelsen at finde en direktør, der havde erfaring med uddannelse, at skabe et nyt uddannelsestilbud og fusionere flere institutioner og kulturer. Det har vi fået, samtidig med at vi har fået en dygtig leder og med gode værdier i forhold til ledelse og de unge på Vestegnen, der er målgruppen for det nye uddannelsestilbud. Jeg er sikker på at Hanne hurtigt får skabt de gode relationer til erhvervsliv, øvrige uddannelsesinstitutioner, foreninger og kommunerne på Vestegnen.”

Brigitte Ruellan, der repræsenterer medarbejderne i bestyrelsen, ser også frem til at byde Hanne Fischer velkommen:
”Det er vigtigt som medarbejder at vi får en direktør med en god, åben og inddragende ledelsesstil og et smittende humør. Det får vi brug for, når vi skal smelte kulturer fra VUC og 4 produktionsskoler sammen til en institution, og hvor vores forskellighed netop er vores styrke.”

Hanne Fischer glæder sig til arbejdet.
”Jeg ser meget frem til at møde alle medarbejdere og ledere den 15. januar og komme i gang med arbejdet. Og så glæder jeg mig over at komme til Vestegnen. Det er nogle kommuner med en stærk vilje til at gøre noget for en gruppe unge mennesker, hvor FGU skal være det gode afsæt til at komme videre i livet.”

Hanne Fischer tiltræder mandag den 14. januar og vil til at starte med officielt have adresse på Albertslund Rådhus, Nordmarks Alle, men have sin faste gang på de fire adresser.

Visitation frem mod skolestart 1. august ’19

Arbejdet med at visitere til skolestart 1. august 2019 er i fuld gang i kommunerne. FGU er en ny uddannelse med tre spor. Den udvikles samtidig med at visitationen foregår.

Om FGU VESTEGNEN

FGU Vestegnen er en institution, der er en fusion af fire produktionsskoler og opgaver og medarbejdere fra tre VUC og skal udbyde tre nye spor fra 1. august 2019:

 • Glostrup Albertslund produktionshøjskole
  Sydvestvej 129 A - 2600 Glostrup
 • Produktionsskolen Møllen, Ishøj
  Pilemøllevej 90 - 2635 Ishøj
 • Hvidovre Produktionsskole
  Filmbyen 10-12 - 2650 Hvidovre
 • Produktionshøjskolen Brøndby
  Nykær 44- 2605 Brøndby
 • Vestegnen HF og VUC
 • KVUC
 • HF og VUC København Syd

Dækningsområde:
Albertslund, Brøndby, Glostrup, Hvidovre, Ishøj, Rødovre og Vallensbæk kommuner.

Kontakt: fgusek@jeocph.dk

www.fgu-vestegnen.dk

Kontakter

Jesper Olsen, FGU VESTEGNEN Sekretariatet, tlf. 2014 89 43

 

 

 

Billeder

Hanne Fischer bliver FGU Vestegnens første direktør.
Hanne Fischer bliver FGU Vestegnens første direktør.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum