HK Danmark

Ny digitaliseringsstrategi: HK er betænkelige ved forslag, der vedrører den offentlige forvaltning

Del

I HK ser næstformand Mads Samsing gode takter i den ny digitaliseringsstrategi, men han er samtidig betænkelig ved de forslag, der vedrører den offentlige forvaltning. Og så undrer han sig over, at man har valgt Microsoft til at stå i spidsen for et nyt digitaliseringsråd

Mads Samsing, næstformand for HK:

- Der er gode takter i regeringens nye digitaliseringsstrategi. Vi er tilfredse med de fem principper og særligt de strategiske tiltag i forhold til cyber- og informationssikkerhed, SMV’er og grøn omstilling. Men jeg er særdeles betænkelig ved de forslag, der vedrører den offentlige forvaltning.

- Jeg undrer mig også over, at man har valgt en privat leverandør som Microsoft til at stå i spidsen for et nyt digitaliseringsråd. Jeg betvivler ikke administrerende direktør i Microsoft Denmark Nana Bules kompetencer. Men det er i mine øjne en forkert vej at gå, når man overlader branchen og leverandørerne så stor indflydelse på samfundsudviklingen.

Kontakter

Information om HK Danmark

HK Danmark
Weidekampsgade 8
0900 København C

70 11 45 45http://www.hk.dk/

Følg pressemeddelelser fra HK Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra HK Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum