Guldborgsund Kommune

Ny dato for ekstraordinært udvalgsmøde om sammenlægning af skoledistrikter i Nykøbing F

Del

Børne, Familie og Uddannelsesudvalget i Guldborgsund Kommune holder ekstraordinært udvalgsmøde onsdag den 12. juni om sammenlægning af skoledistrikterne på Østerbro i Nykøbing.

Udvalget havde oprindeligt fastlagt det ekstraordinære møde til onsdag den 29. maj, efter endt høringsperiode. I mange af høringssvarene efterlyses der imidlertid én fælles matrikel allerede fra sammenlægningstidspunktet. Derfor har formandsskabet i udvalget bedt administrationen om et oplæg til, hvad det vil koste, og hvad det praktisk vil kræve, hvis man skal samle to skoler på én matrikel.

”Det kræver selvfølgelig lidt mere tid at få et sådant oplæg, og vi ønsker at drøfte sagen på et fuldt oplyst grundlag. Derfor vælger vi at rykke det planlagte møde,” forklarer formand Simon Hansen, der sammen med næstformand Claus Bakke udgør formandsskabet i Børne, Familie og Uddannelsesudvalget.

Udvalget forventer, at byrådet træffer en endelig beslutning i sagen inden sommerferien.

For yderligere oplysninger kontakt formandskabet i Børne, Familie og Uddannelsesudvalget:

Simon Hansen, formand, mobil: 25181816, mail: siha@guldborgsund.dk

Claus Bakke, næstformand, mobil: 25181810, mail: clba@guldborgsund.dk

Billeder

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

KULTURNATTENS KULTURELLE OVERFLØDIGHEDSHORN I NYKØBING FALSTER23.9.2019 11:18:31 CESTPressemeddelelse

Tag på en musikalsk rejse gennem klassisk, pop og rock, se Czarens Hus – Danmarks ældste restaurant – omdannet til et lysende kunstværk, bliv forført af den parisiske kabarets glitrende natteliv, få printet et 3D-spøgelse, hør historien om Danmarks sidste heks’ voldsomme død, bliv spået med tarotkort, vind din helt egen private koncert, oplev uhyggelig højtlæsning i Klosterkirkens fangekælder, mød formummede munkeskikkelser i gadebilledet og find ud af, hvad du selv tror på: Gud, Allah, Big Bang, karma – eller mest på ingenting…. Alt sammen fredag den 4. oktober kl. 15-22 på Kulturnatten i Nykøbing F.

Guldborgsund genopfinder klassisk ret i bæredygtig udgave22.9.2019 21:58:12 CESTPressemeddelelse

I jagten efter en mere bæredygtig livsstil ligger løsningen ofte i det helt nære lokalområde. Efterhånden er der mange af de fødevarer vi efterspørger, der findes eller kan dyrkes i lokalområdet eller også findes de i nogle mindst lige så gode lokale varianter. Det handler blot om at se godt efter. Og det har de gjort i Guldborgsund og udviklet en ny ret; Quinella, som er en Lolland-Falster udgave af paellaen.

DEN KLASSISKE MUSIK INDTAGER GULDBORGSUND FOR ANDET ÅR I TRÆK16.9.2019 10:39:57 CESTPressemeddelelse

Sæt et stort kryds i kalenderen den første uge i oktober. Her vender Copenhagen Phil tilbage til Guldborgsund Kommune for, i selskab med Ensemble Storstrøm, at fylde byen med klassisk musik for store som små, unge som gamle. Den musikalske invasion kulminerer søndag den 6. oktober med en koncert i Nykøbing F. Hallerne med Michael Carøe som syngende konferencier og deltagelse af et kæmpe kor af lokale børn på scenen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum