Guldborgsund Kommune

Ny dato for ekstraordinært udvalgsmøde om sammenlægning af skoledistrikter i Nykøbing F

Del

Børne, Familie og Uddannelsesudvalget i Guldborgsund Kommune holder ekstraordinært udvalgsmøde onsdag den 12. juni om sammenlægning af skoledistrikterne på Østerbro i Nykøbing.

Udvalget havde oprindeligt fastlagt det ekstraordinære møde til onsdag den 29. maj, efter endt høringsperiode. I mange af høringssvarene efterlyses der imidlertid én fælles matrikel allerede fra sammenlægningstidspunktet. Derfor har formandsskabet i udvalget bedt administrationen om et oplæg til, hvad det vil koste, og hvad det praktisk vil kræve, hvis man skal samle to skoler på én matrikel.

”Det kræver selvfølgelig lidt mere tid at få et sådant oplæg, og vi ønsker at drøfte sagen på et fuldt oplyst grundlag. Derfor vælger vi at rykke det planlagte møde,” forklarer formand Simon Hansen, der sammen med næstformand Claus Bakke udgør formandsskabet i Børne, Familie og Uddannelsesudvalget.

Udvalget forventer, at byrådet træffer en endelig beslutning i sagen inden sommerferien.

For yderligere oplysninger kontakt formandskabet i Børne, Familie og Uddannelsesudvalget:

Simon Hansen, formand, mobil: 25181816, mail: siha@guldborgsund.dk

Claus Bakke, næstformand, mobil: 25181810, mail: clba@guldborgsund.dk

Billeder

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Udvalg lægger op til sammenlægning af Østre Skole og Lindeskovskolen på fælles matrikel fra august 202012.6.2019 10:19:19 CESTPressemeddelelse

Der skal skabes en ny, fælles skole på Østerbro, som skal være et læringsstærkt og kreativt kraftcenter i bydelen. Det indstillede et flertal i Børne, Familie og Uddannelsesudvalget i dag på et ekstraordinært udvalgsmøde. Indstillingen kommer i forlængelse af en politisk aftale mellem Guldborgsundlisten, Socialdemokratiet, Venstre, SF og Enhedslisten.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum