Fire på stribe

Ny dansk julesang fra DR-konkurrence

Del

DR offentliggjorde i går de tre største stemmeslugere i julesangs-konkurrencen “Danmarks nye julesang”. Sangen "Juhuuuul” udfordrer nu “Et barn er født i Betlehem” og de andre klassikere, som danskerne har i sanghæftet juleaften.

“Vi har testet “Juhuuuul” rundt om et juletræ, og den er faktisk rigtig god at danse til. Den gør det lige lidt sjovere at gå rundt og rundt og rundt.” Sådan lyder det fra bandet Fire på stribe, der netop har udgivet sangen “Juhuuuul”.

I forbindelse med DR-showet "Danmark synger julen ind" blev sangen i går afsløret som vinder af tredjepladsen i DR-konkurrencen "Danmarks nye julesang". Blandt 515 indsendte bidrag havde DR udvalgt ti sange til finalen, som blev afgjort ved en afstemning på DR's hjemmeside, hvor man kunne høre DR P2's medarbejderkor synge et uddrag af hver af de ti sange.

Band-version og syng med-version

DR udgiver “Juhuuuul” sammen med de øvrige finale-sange i et kor-sanghæfte, og Fire på stribe udgiver nu deres bud på, hvordan sangen skal synges og spilles. Bandet udgiver også sangen i en syng med-version. Så kan man synge selv, ved julefrokostbordet eller rundt om juletræet, mens Fire på stribe akkompagnerer med musik og kor.

“Juhuuuul” handler hverken om Jesusbarnet eller knuste julehjerter, men er en hyldest til alt det, der hvert år op til jul kryber ind i vores hverdag og gør det hele lidt varmere og hyggeligere. Den er nem at lære, og så er den god at danse til...

 "Juhuuuul" og "Juhuuuul syng med-version" kan downloades via iTunes og sælges på cd i udvalgte butikker.

GOD JUHUUUUL :-)

--- 
Nedenfor er links til illustrationer samt lyd- og videoklip til fri afbenyttelse. Desuden også et foto af DR's katalog med de nye danske julesange.
Ønskes "Juhuuuul" som anmeldereksemplar eller til afspilning i radio kontakt os da endelig.

Nøgleord

Kontakter

Jeanette Christiansen, Fire på stribe
+45 6061 0601

Henrik Kragelund, Fire på stribe
+45 3052 5191

booking@firepaastribe.dk

Billeder

Links

Information om Fire på stribe

Fire på stribe
Fire på stribe
Flintholm Alle
2000 Frederiksberg

30525191http://www.firepaastribe.dk
Fire på stribe - nye danske sange fra eget snedkeri. Et band af temmelig forskellige mennesker, der til gengæld er helt på linje, når det gælder musikken. De deler det hele - rollen som forsanger, komponist, tekstforfatter og ikke mindst glæden ved at sidde sammen med et publikum. Stilen er pop - nogle gange med et funky groove, et rockbeat eller helt ned i det stille ballade-tempo. Teksterne er på dansk og handler bl.a. om lykke, Madrid, København og forelskelser på cykelstien. Fire på Stribe er: Jeanette Christiansen, Henrik Kragelund, Morten Wibe

Følg pressemeddelelser fra Fire på stribe

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.