Esbjerg Kommune

Ny cykelsti i Bramming

Del

I begyndelsen af april begynder arbejdet med at etablere cykelsti langs Gabelsvej.

Langs Gabelsvej fra Idræts Alle til rundkørslen ved Grønningen skal der etableres cykelsti i begge sider af vejen. Arbejdet begynder for alvor i starten af april. Udover selve cykelstien bliver gadelyset også renoveret, mens helleanlæget ved Præstevej ændres for at passe bedre til cykelstiforløbet.

Med cykelsti på begge sider af Gabelsvej bliver det mere sikkert at cykle langs vejen.

”Mange bruger Gabelsvej og den dobbeltrettede cykelsti, som delvist dækker strækningen i dag. Med cykelstier i hver side af vejen bliver det meget mere overskueligt for både cyklister og bilister at færdes på strækningen,” siger Søren Heide Lambertsen, formand for Teknik & Byggeudvalget.

Ifølge planen vil Gabelsvej ikke være spærret under etableringen af cykelstierne, som anlægges etapevis. Trafikanter vil hele tiden kunne passere langs ruten, men det kan tage længere tid, mens arbejdet foregår.

Forløber arbejdet som det skal, vil projektet være afsluttet i slutningen af oktober 2021.

Kontakter

Formand for Teknik & Byggeudvalget Søren Heide Lambertsen, mail srlam@esbjerg.dk eller på telefon 40 12 24 12.

Billeder

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum