Haderslev Kommune

Ny chef for Teknik og Miljø

Del

Et enigt ansættelsesudvalg har ansat Esge Homilius som chef for Teknik og Miljø. Esge har siden november 2015 været konstitueret chef for Teknik og Miljø og kommer fra en stilling som afdelingsleder for Infrastruktur og Sikkerhed i Haderslev Kommune. Frem til januar 2016, hvor Brand og Redning Sønderjylland blev dannet, fungerede han ligeledes som beredskabschef.

"Esge har leveret et godt og stærkt ledelsesarbejde i Haderslev Kommune og især de seneste 4 måneder, hvor han har været konstitueret. Vi har sat os et fælles mål, der skal sikre, at Teknik og Miljø også fremover leverer til glæde for borgere, virksomheder og politikere, samt at vi har en god arbejdsplads med kompetente og tilfredse medarbejdere. Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med Esge", siger Rune Larsson, direktør for Erhvervs- og Borgerservice i Haderslev Kommune.

Inden han kom til Haderslev Kommune har Esge Homilius blandt andet været sektionschef i Beredskabsstyrelsen og Sales Manager hos Saab.

Privat er Esge gift med Anette, og de bor ved Hammelev med deres tre børn. I sin fritid passer han parrets deltidslandbrug, dyrker hundetræning og jagt samt løb og mountainbike.Kontaktinformation:

Direktør i Erhvervs- og Borgerservice, Rune Larsson, 21 37 39 71

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum