Haderslev Kommune

Ny chef for Teknik og Miljø

Del

Et enigt ansættelsesudvalg har ansat Esge Homilius som chef for Teknik og Miljø. Esge har siden november 2015 været konstitueret chef for Teknik og Miljø og kommer fra en stilling som afdelingsleder for Infrastruktur og Sikkerhed i Haderslev Kommune. Frem til januar 2016, hvor Brand og Redning Sønderjylland blev dannet, fungerede han ligeledes som beredskabschef.

"Esge har leveret et godt og stærkt ledelsesarbejde i Haderslev Kommune og især de seneste 4 måneder, hvor han har været konstitueret. Vi har sat os et fælles mål, der skal sikre, at Teknik og Miljø også fremover leverer til glæde for borgere, virksomheder og politikere, samt at vi har en god arbejdsplads med kompetente og tilfredse medarbejdere. Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med Esge", siger Rune Larsson, direktør for Erhvervs- og Borgerservice i Haderslev Kommune.

Inden han kom til Haderslev Kommune har Esge Homilius blandt andet været sektionschef i Beredskabsstyrelsen og Sales Manager hos Saab.

Privat er Esge gift med Anette, og de bor ved Hammelev med deres tre børn. I sin fritid passer han parrets deltidslandbrug, dyrker hundetræning og jagt samt løb og mountainbike.Kontaktinformation:

Direktør i Erhvervs- og Borgerservice, Rune Larsson, 21 37 39 71

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum