Haderslev Kommune

Ny chef for Teknik og Miljø er fundet

Del

Et enigt ansættelsesudvalg har besluttet at pege på Jonna Tveskov, som ny chef for Teknik og Miljø i Haderslev Kommune.

Jonna Tveskov er nuværende leder af miljøafdelingen i Teknik og Miljø og har været ansat i Haderslev Kommune siden 2007.

Teknik og Miljø har de senere år været igennem en positiv udvikling, hvis succes Jonna Tveskov har haft en stor del af æren for”, udtaler direktør for Erhvervs- og Borgerservice, Rune Larsson.

”Jeg ser frem til at Jonna Tveskov overtager stafetten som chef, hvilket hun har de bedste forudsætninger for. Jonna nyder stor tillid internt både i organisationen og politisk”, fortsætter Rune Larsson.

Jonna er 45 år og uddannet biolog med en diplom i ledelse, privat er hun gift med Erik, og sammen har de to børn.

Familien bor i Starup og i sin fritid er hun aktiv med løb og frivillig i den lokale idrætsforening.

Kontakter

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Jul i Gården5.11.2020 13:42:45 CETPressemeddelelse

Museumsinspektør Nynne Sanderbo Martinusen vil gerne sikre julestemningen i Slotsgade. Julemagien skal først og fremmest skabes i de gamle huse, der danner en perfekt ramme for julen. Derfor holder museet længere åbent to weekender i november, hvor museet pynter op til den store guldmedalje. Desuden vil Ehlers Samlingen lukke op for sit skatkammer af Louis Ehlers’ private samlinger af sjældne skatte og sære fund, som samleren tillagde en særlig betydning, i en julekalender-udgave, der kan opleves ude fra gaden op til Juleaften.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum